Kuzey Boru halka arz tarihi belli oldu mu, ne zaman olacak? Kuzey Boru A.Ş. halka arz katılım endeksine uygun mu, fiyatı ne kadar? 2023 Kuzey Boru halka arz hisse kodu ve lot sayısı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), plastik ve çelik boru üreticisi Kuzey Boru A.Ş.’nin halka arz başvurusunu kabul etti. Yatırımcılar ise Kuzey Boru halka arz tarihi, lot sayısı, hisse fiyatı gibi detayları araştırmaya başladı. Peki Kuzey Boru halka arz tarihi belli oldu mu, ne zaman olacak? Kuzey Boru A.Ş. halka arz katılım endeksine uygun mu, fiyatı ne kadar? İşte 2023 Kuzey Boru halka arz hisse kodu ve lot sayısı…

02.12.2023-17:33 - (Son Güncelleme: 02.12.2023-17:33) Kuzey Boru halka arz tarihi belli oldu mu, ne zaman olacak? Kuzey Boru A.Ş. halka arz katılım endeksine uygun mu, fiyatı ne kadar? 2023 Kuzey Boru halka arz hisse kodu ve lot sayısı

SPK tarafından onaylanan Kuzey Boru halka arz işlemleri hakkında bilinmesi gereken detaylar yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Aralık ayında halka arz edilecek 3 şirketten birisi olan Kuzey Boru A.Ş.’nin halka arzına katılacak olan vatandaşlar, Kuzey Boru halka arz tarihi, lot sayısı, hisse fiyatı gibi konuları internet üzerinden sorgulamaya yöneldi. Peki Kuzey Boru halka arz tarihi belli oldu mu, Ne Zaman olacak? Kuzey Boru A.Ş. halka arz katılım endeksine uygun mu, fiyatı ne kadar?

Kuzey Boru halka arz tarihi belli oldu mu?

Kuzey Boru halka arz tarihi henüz netlik kazanmadı. Kuzey Boru halka arz işlemlerinin önümüzdeki hafta içerisinde başlayacağı tahmin ediliyor.

Kuzey Boru

Kuzey Boru halka arz fiyatı ne kadar?

Ek pay satışının yapılmayacağı halka arzda, 1 TL nominal değerli paylar 36,20 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

Kuzey Boru izahname bilgilerine göre halka arz büyüklüğü 868,8 Milyon TL olan şirket "tamamen eşit dağıtım" yapacak.

Kuzey Boru halka arz kaç lot verir?

Kuzey Boru A.Ş. • 24.000.000 Lot dağıtacak. Böylece Kuzey Boru 20.000.000 TL değerinde artışa giderek, sermayesini 100.000.000 TL'ye çıkaracak.

Kuzey Boru halka arz katılım endeksine uygun mu?

Henüz Kuzey Boru tarafından onaylı izahname yayınlanmadı. Bu nedenle şirketin katılım hassasiyeti olan yatırımcılar için uygun olup olmadığı bilinmiyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal