Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Zanlı Tutuklandı

Kütahya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı, 3 kişi serbest bırakıldı.

20.10.2024-14:18 - (Son Güncelleme: 20.10.2024-14:18) Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Zanlı Tutuklandı

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da gerçekleştirilen kapsamlı bir uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyon, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yürütüldü.

Olayın Gelişimi

Narkotik ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen zanlıların bulunduğu bir aracı takibe aldı. Kent girişinde dur ihtarına uymayarak polise çarpıp kaçan araç, Kirazpınar Mahallesi yakınlarında takviye ekiplerle durduruldu. Zanlıların yaya olarak kaçışı kısa sürede ekipler tarafından engellendi.

Ele Geçirilen Uyuşturucular

Şüphelilerin üst aramasında bir miktar sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan kişiler arasında F.Ç, E.A, M.K.T, O.Y, S.Ö, İ.K. ve Y.G. bulunuyor. Gözaltındaki bireyler işlemleri için emniyete götürüldü.

Adliyeye Sevk ve Tutuklamalar

Adliye sevk edilen zanlılardan M.K.T, E.A, S.Ö. ve Y.G, nöbetçi sulh ceza hakimliğince "uyuşturucu ticareti" suçlamasından tutuklandı. Diğer üç zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Uyuşturucu ile Mücadele Kararlılığı

İl Emniyet Müdürü Osman Elbir, bu yılın başından bu yana Kütahya'da uyuşturucu ticareti nedeniyle tutuklananların sayısının 149'a ulaştığını belirterek, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğine dair taahhütte bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal