Kütahya'da Örümcek Adam ve Teyzesi: Gülümseten Bir Hikaye

Örümcek Adam kostümüyle Türkiye'yi gezen Salih Ayaz Koç, Kütahya'da Hatice Teyze ile eğlenceli bir diyalog yaşadı.

10.10.2024-10:34 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-10:34) Kütahya'da Örümcek Adam ve Teyzesi: Gülümseten Bir Hikaye

Kütahya'da Eğlenceli Bir Karşılaşma

Örümcek Adam kostümüyle Türkiye'yi gezen Salih Ayaz Koç, 48'inci durağı Kütahya’da gülümseten bir an yaşadı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgedeki çocuklara moral vermek için yola çıkan Koç, ziyaret ettiği tarihi yerlerin ardından döner gazinoda dinlenmek üzere oturdu.

Hatice Teyze'nin Sıcak İkramı

Kale çevresinde piknik yapan ve Hatice ismini taşıyan yaşlı bir kadın, Koç'a yiyecek sunmak istedi. Hatice Teyze, Koç'tan maskesini çıkarmasını isteyerek, "Ekmek yemen için ağzını aç oğlum. Dur bi ağzını açalım len," diyerek çevredekileri gülümsetti. Daha sonra Koç’a poşet içinde ekmek, peynir ve üzüm uzattı.

Salih Ayaz Koç'un Projesi

Çocuklarla buluşup fotoğraf çektiren Koç, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, "Türkiye'yi gezerek sosyal sorumluluk projeleriyle depremin etkilediği çocuklara moral vermek istiyorum," dedi. Kütahya'nın tarihi ve turistik güzelliklerine hayranlık duyduğunu belirten Koç, "Depremlerin ardından evde oturamadım. 'Örümcek Adam' kıyafetimi giyip yola çıktım," şeklinde konuştu.

Türkiye'yi gezme hayaliyle

Türkiye'yi gezme hayaliyle "Örümcek Adam" kostümü ile yola çıkan Salih Ayaz Koç'un 48'inci durağı, Kütahya oldu. Kütahya'da tarihi Germiyan Sokağı ile Hisar Kalesi'ni gezen Koç, Belediyenin işlettiği Döner Gazino'da soluklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal