Kütahya Üniversitesinde Örnek Davranış: Telefon Şarjı İçin Not ve Para Bıraktı

Kütahya'da bir üniversite öğrencisi, mescitte telefonunu şarj ederken kullandığı elektriği ödeyip not bıraktı.

18.10.2024-15:48 - (Son Güncelleme: 18.10.2024-15:48) Kütahya Üniversitesinde Örnek Davranış: Telefon Şarjı İçin Not ve Para Bıraktı

Kütahya'da Örnek Bir Davranış

Kütahya'da bir üniversite öğrencisi, sağlık bilimleri üniversitesinin Germiyan Kampüsü Camisi'nin kadınlar mescidi bölümünde telefonunu şarj ederken dikkat çekici bir davranış sergiledi. Öğrenci, kullandığı elektriğin karşılığında yaklaşık 10 lira bırakarak bir nota yazdı.

İnce Davranışın Ardından Gelen Teşekkür

Germiyan Kampüsü Camisi'nin müezzini Osman Arslan, öğle namazından önce mescit alanına geldiğinde prizin yanında "Telefon şarj ücreti" yazılı bir not ile birlikte parayı buldu. Bu durum karşısında duygulanan Arslan, sosyal medya üzerinden bu duyarlılık için teşekkür mesajı paylaştı.

Müezzin Arslan'ın Düşünceleri

Osman Arslan, gazetecilere verdiği açıklamada, notu bırakan kişinin davranışının kendisini etkilediğini belirtti. Genellikle kadın öğrencilerin kullandığı mescit için bırakılan paranın ve notun, bir üniversite öğrencisi tarafından yapıldığına inandığını ifade ederek, "Namaz vakitleri dışında, öğrencilerimizin ders durumuna göre cemaat yoğunluğu değişiyor. Şarj ücreti için not bırakan bu genç, toplumumuzda değerli bir davranışı temsil ediyor. Gençlerimizin bu tür iyi davranışları sergilemesi bizleri mutlu ediyor," dedi.

Arslan, bu güzel davranış için özellikle teşekkür ettiklerini vurguladı.

Kütahya'da üniversite yerleşkesindeki caminin kadınlar mescidi bölümünde telefonunu şarj eden...

Kütahya'da üniversite yerleşkesindeki caminin kadınlar mescidi bölümünde telefonunu şarj eden kişi, kullandığı elektriğin karşılığında para bırakarak ayrıldı. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Germiyan Yerleşkesi'ndeki Germiyan Kampüsü Camisi'nin müezzini Osman Arslan, konuya ilişkin açıklama yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal