Kuşkonmaz hem lezzetli hem de diyete uygundur. Böylece kuşkonmaz kavurmasını deneyebilirsiniz. İşte, kuşkonmaz kavurması…
MALZEMELER
8-10 adet kuşkonmaz
1 adet küçük boy kuru soğan
1 çorba kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı un
Zeytinyağı
Tuz
NASIL YAPILIR?
Soğanı keserek derin bir tavada zeytinyağı ile kavurun. Daha sonra üzerine kuşkonmazları gelişi güzel keserek katın. Kuşkonmazları kattıktan sonra 5 dakika daha kavurmaya devam edin.
Malzemelerin üstüne çıkmayacak kadar sıcak su katın ve 3-4 dakika boyunca pişirin. Ayrı bir kasede un, biraz tuz ve sirkeyi karıştırıp, pişen yemeğin üzerine katın. Son şekilde 5 dakika daha pişirip ocaktan kaldırın.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.