Kurban Bayramı öncesi müjdeli haber: Köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

Kurban Bayramı tatili öncesi vatandaşlara müjdeli haber geldi. Buna göre Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) bünyesindeki otoyol ve köprü geçişlerinden ücret alınmayacak. Detaylar haberimizde…

08.06.2024-10:11 - (Son Güncelleme: 08.06.2024-17:22) Kurban Bayramı öncesi müjdeli haber: Köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

Kurban Bayramı tatili boyunca Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) bünyesindeki otoyol ve köprü geçişlerinden ücret alınmayacağına dair Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

AA’da yer alan habere göre; bayram tatili süresince Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sorumluluğunda bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler, 15 Haziran Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) saat 00.00'dan itibaren, 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak. Ancak, yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasından hariç tutulacak.

Kurban Bayramı öncesi müjdeli haber: Köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

Ayrıca, vatandaşlar bayram süresince Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden, 16 Haziran Pazar saat 00.00'dan (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece) başlayarak, 19 Haziran Çarşamba gün sonuna kadar (Kurban Bayramı süresince) ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal