Kulüp tarihinin en golcü futbolcusuydu: Konyaspor, Sokol Cikalleshi ile yollarını ayırdı

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden ekiplerden Konyaspor, kulüp tarihinin en golcü yabancı oyuncusu olan Sokol Cikalleshi ile yolların ayrıldığını açıkladı.

23.08.2024-17:10 - (Son Güncelleme: 23.08.2024-17:10) Kulüp tarihinin en golcü futbolcusuydu: Konyaspor, Sokol Cikalleshi ile yollarını ayırdı

Konyaspor, tarihinin en golcüsünü gönderdi. Konyaspor, kulüp tarihinin en golcü yabancı oyuncusu Sokol Cikalleshi ile yollarını ayırdı. Trendyol Süper Lig ekibi Konyaspor, 2020-2021 sezonunda kadrosuna kattığı 34 yaşındaki Arnavut forvet Sokol Cikalleshi ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. 

Konyaspor, Sokol Cikaleshi ile yollarını ayırdı

Haber7’de yer alan habere göre; Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, yaptığı açıklamada, "Karşılıklı olarak fesih işlemi tamamlandı. Kulübe yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ederiz. Cikalleshi’nin ayrılmasıyla birlikte kulüpteki yabancı oyuncu sayısı 14'e düşmüştür," ifadelerini kullandı.

Kulüp tarihinin en golcü futbolcusuydu: Konyaspor, Sokol Cikaleshi ile yollarını ayırdı

Cikalleshi, Konyaspor formasıyla geçirdiği dört sezonda 111 maçta forma giydi, bu süreçte 30 gol atarak ve 11 asist yaparak kulüp tarihinin en golcü yabancı oyuncusu oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal