KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım Yeni Öğrencilerle Buluştu

KSÜ Rektörü Yasım, 2024-2025 akademik yılı dolayısıyla yeni öğrencilerle bir araya geldi ve eğitim imkanlarına değindi.

07.10.2024-13:57 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-13:57) KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım Yeni Öğrencilerle Buluştu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ndeki Buluşma

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, 2024-2025 akademik yılı dolayısıyla öğrencilerle önemli bir etkinlikte bir araya geldi. Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen buluşmada, öğrencilerle samimi bir sohbet ortamı oluştu.

KSÜ Ailesine Yeni Katılan Öğrencilere Mesaj

Yasım, üniversitenin büyük bir aile olduğunu vurgulayarak, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin ardından normalleşme sürecinde KSÜ ailesinin yeni bireylerle büyüdüğünü ifade etti. Rektör, "Gençleri en iyi şekilde yetiştirmek ve ülkemize yararlı bireyler kazandırmak adına her türlü imkanı sunmaktayız" şeklinde konuştu.

Öğrencilerin Düşünceleri Önemli

Öğrencilerin görüş ve önerilerinin kendisi için çok değerli olduğunu aktaran Yasım, "Üniversite kampüsümüz, Türkiye'nin en iyi kampüslerinden biri olarak öne çıkıyor. Alanında deneyimli hocalarımızla, burada alacağınız eğitimden emin olabilirsiniz" dedi. Ayrıca, öğrencilerin başarılı bir şekilde mezun olabilmeleri için gerekli tüm çabayı göstereceklerini belirtti.

Yurt Sorunu Üzerine Açıklama

Yurt sorununa da değinen Rektör Yasım, üniversitenin kendi yurtlarının bulunmadığını ve Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtların faaliyette olduğunu hatırlattı. "Deprem nedeniyle yurtlarda yaşanan sıkıntıları çözmek için çözümler üzerinde çalışıyoruz. Dışardan gelen öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması adına üniversite olarak bazı düzenlemelere gittik. Yurtlarımızın tadilatları tamamlandığında bu sorun ortadan kalkacak" dedi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, 2024-2025 akademik...

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, 2024-2025 akademik yılı dolayısıyla öğrencilerle bir araya geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal