Korkunç Aile Cinayeti: Psikolojik Sorunları Olan Baba, 4 Çocuğundan 3'ünü Hayatlarından Kopardı

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşanan korkunç olayda, Vesih Şimşek (45) isimli baba, 4 çocuğundan 3'ünü öldürüp, intihar girişiminde bulundu. Bu trajik olayda, Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek hayatını kaybederken, olayın ardından kan donduran detaylar gün yüzüne çıktı.

27.08.2024-12:54 - (Son Güncelleme: 27.08.2024-12:54) Korkunç Aile Cinayeti: Psikolojik Sorunları Olan Baba, 4 Çocuğundan 3'ünü Hayatlarından Kopardı

İzmir'de Sabah saatlerinde Merkez 4541/1 Sokak'ta meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Vesih Şimşek, çocukları Hiranur, Cemre, Ceylin ve Nira'yı zeytinliğine götürdü. Henüz belirlenemeyen bir sebeple, yanında bulundurduğu tabancayla çocuklarına art arda ateş açtı.

Çocuklar Yere Yığıldı, Baba İntihar Girişiminde Bulundu

Çocuklar, vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığılırken, Vesih Şimşek, bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu ve intihar edeceğini bildirdi. Bu görüşmeden sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Üç Çocuk Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Hiranur Şimşek ve Vesih Şimşek ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal