Köprü ve otoyol ücretlerine zam gelecek mi? 1 Temmuz’dan itibaren köprü ve otoyol ücretleri artacak mı 2024?

Köprü ve otoyollara 1 Temmuz’dan itibaren yüklü miktarda zam geleceği iddiası vatandaşların tepkisini çekmişti. İletişim Başkanlığı’na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden ise konu hakkında bir açıklama yapıldı. Peki Köprü ve otoyol ücretlerine zam gelecek mi? 1 Temmuz’dan itibaren köprü ve otoyol ücretleri artacak mı 2024? İşte soruların yanıtları…

01.07.2024-16:28 - (Son Güncelleme: 01.07.2024-16:28) Köprü ve otoyol ücretlerine zam gelecek mi? 1 Temmuz’dan itibaren köprü ve otoyol ücretleri artacak mı 2024?

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), köprü ve otoyol ücretlerine 1 Temmuz (Bugün) itibariyle zam yapılacağına dair sosyal medyada yer alan bazı iddialara yönelik açıklamalarda bulundu. Araç sahipleri söz konusu iddia hakkında yapılan bu açıklamayı öğrenmek üzere araştırmalara başladı. 

Köprü ve otoyol ücretlerine zam gelecek mi?

Sosyal medyada dolaşan köprü ve otoyol ücretlerine 1 Temmuz itibariyle zam geleceği iddiaları üzerine Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) bir açıklama yaptı. DMM, "X" hesabından yaptığı paylaşımda, bu iddiaların asılsız olduğunu duyurdu.

Köprü ve otoyol ücretlerine zam gelecek mi? 1 Temmuz’dan itibaren köprü ve otoyol ücretleri artacak mı 2024?

1 Temmuz’dan itibaren köprü ve otoyol ücretleri artacak mı 2024?

Açıklamada, köprü ve otoyol ücretlerinde en son 15 Mayıs 2024 tarihinde bir güncelleme yapıldığını ve şu anda geçerli olan ücretlerin Karayolları Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer aldığını hatırlattı. DMM, "1 Temmuz itibarıyla köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerinde herhangi bir güncelleme yapılmamıştır" ifadelerini kullandı ve vatandaşlardan asılsız iddialara itibar etmemelerini istedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal