18.03.2022-15:48 (Son Güncelleme:18.03.2022-15:48)


1

Hafta sonunda Fenerbahçe deplasmanına çıkacak olan Konyaspor'da Abdülkerim Bardakcı'nın adduktor kas grubunda 2. derecede yırtık ve kanama tespit edildiği duyuruldu.



2

Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Konyaspor arasında kritik bir maç oynanacak.



3

Süper Lig'de 2.lik hedefi anlamında çok büyük önem taşıyan maçtan önce Abdülkerim Bardakcı'dan gelen haber Konyaspor cephesinde büyük endişe oluşturdu. Başarılı stoperin ciddi bir sakatlık geçirdiği aktarıldı.



4

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe deplasmanına çıkacak olan Konyaspor'da Abdülkerim Bardakcı'nın durumuyla ilgili yeşil beyazlı takımdan yapılan açıklamada, 'Sağ uyluk üst iç kısmında ağrıları olan oyuncumuz Abdülkerim Bardakcı'nın yapılan tetkikleri sonucunda Adduktor kas grubunda 2. derece yırtık ve kanama tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.' ifadelerine yer verildi.



5

Konyaspor'da takımın yıldız futbolcusu Abdülkerim Bardakcı'dan gelen haber takımda kritik Fenerbahçe maçı öncesi moralleri bozdu.



6

Süper Lig'de 2.lik hedefi anlamında büyük önem taşıyan maç öncesi yaşanan gelişmeler futbolseverler tarafından da merakla takip edilmekte.



7

Bu anlamda zorlu maça iki takımın da yoğun bir motivasyonla hazırlandığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.



8

Son olarak ise Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı'dan gelen haber gündeme oturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR