Konyaspor Beşiktaş Deplasmanında Puan Arıyor

Konyaspor, Beşiktaş ile yapacağı zorlu maçta puan hedefliyor. Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, takım ruhuna dikkat çekti.

19.10.2024-11:21 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-11:21) Konyaspor Beşiktaş Deplasmanında Puan Arıyor

Konyaspor, Beşiktaş Deplasmanında Puan Arıyor

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'de yarın Beşiktaş ile yapacağı kritik maça odaklandı. Konyaspor'un Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, yayınladığı mesajda, "Beşiktaş zor bir deplasman. İnşallah puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz"

Geçmiş Performansı ve Takımın Gelişimi

Kaymak, ligin geride kalan bölümünde 11 puan toplayarak iyi bir konumda olduklarının altını çizdi. "Yeni bir takımız; sezon başında kadromuza 15 yeni futbolcu dahil ettik. İletişim sürecinde bazı zorluklar yaşadık ama şu anda güzel bir yerdeyiz. Zamanla takımın oyunu daha da oturacaktır" diyerek, takımın geleceği için umutlu olduğunu belirtti.

Hazırlık Süreci ve Zorluklar

Kaymak, milli takım arası sonrası hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getirerek, "Bu süreçte bir hazırlık maçı yaptık ve gerek oyuncularımızın motivasyonu gerekse kondisyonları iyi durumda" ifadelerinde bulundu.

Teknik Direktör Sorunu

Bununla birlikte, teknik direktör Ali Çamdalı'nın antrenmanda yaşadığı sakatlık hakkında bilgi veren Kaymak, "Hocamız Konya'da ameliyat oldu. Şu anda tüm idmanlara katılıyor. Ancak Beşiktaş maçı için kulübede olamayacak, ama yine de takımın yanında" şeklinde konuştu. Çamdalı'nın sağlık durumunun iyi olduğunu ve moral motivasyonunun yüksek olduğunu vurguladı.

TÜMOSAN Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, Trendyol Süper Lig'de deplasmanda Beşiktaş ile...

TÜMOSAN Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, Trendyol Süper Lig'de deplasmanda Beşiktaş ile yapacakları maçtan puanla dönmek istediklerini belirtti. Kaymak, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal