Konya’daki kaza 4 kişinin canına mal oldu: Acı haberler peş peşe geldi

Konya’da dün yaşanan kazada 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlenmişti. Bugün de Ereğli ilçesinde yaşanan kazadan yine acı haberler geldi.

21.06.2024-11:15 - (Son Güncelleme: 21.06.2024-11:15) Konya’daki kaza 4 kişinin canına mal oldu: Acı haberler peş peşe geldi

Konya'da meydana gelen bir trafik kazası, büyük bir trajediye yol açtı. Ahmet Ç. (53) idaresindeki 33 BKJ 58 plakalı Otomobil, Ereğli-Konya kara yolu Hortu Mahallesi'nde yol kenarındaki bir akaryakıt istasyonunun duvarına çarparak devrildi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, Şenay Ç. (29) ve 3 yaşındaki oğlu İdris Yiğit Ç. yaralanırken, otomobilin LPG tankı kısa süre sonra alev aldı. 

Ne yazık ki, sürücü Ahmet Ç. ile araçta bulunan Emine G. (50), Zeynep Ç. (28) ve Uğur Ç. (27) hayatını kaybetti. Cenazeler, Ereğli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Konya’daki kaza 4 kişinin canına mal oldu: Acı haberler peş peşe geldi

Dünün acısı geçmemişken bugün yenisi yaşandı

AA’da yer alan habere göre; Öte yandan, bir gün önce Konya'da bir başka feci kaza daha yaşandı. Karapınar-Konya kara yolunun 3. kilometresinde Yusuf Yılmaz'ın kullandığı otomobil ile Hüseyin Kart yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada, Hüseyin Kart (30) ve eşi Şeyma Kart (29) ile Yusuf Yılmaz (30) ve eşi Zeynep Yılmaz (27) hayatını kaybetti. 

Kazada, Yılmaz çiftinin bebeği Meryem Mira ile Kart çiftinin 2 yaşındaki çocuğu Nisan yaralanarak, ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal