Konya'da Trafik Tartışması Kanlı Bitti

Konya'da trafikte tartıştığı kişiyi bıçakla öldüren zanlı ve ona yardımcı 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

22.10.2024-11:55 - (Son Güncelleme: 22.10.2024-11:55) Konya'da Trafik Tartışması Kanlı Bitti

Konya'da Trafik Tartışması Sonucu Cinayet

Konya'nın Meram ilçesinde, trafikte yaşanan bir tartışma sonucunda bir kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Olayda, bıçakla bir kişiyi öldüren zanlı ve ona yardım eden sekiz kişi adliyeye sevk edildi.

Olayın Ardından Hızla Başlatılan Soruşturma

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'nin yaptığı araştırmaya göre, Muhammet Oğuzhan Yaşar (18) dün Melikşah Mahallesi'nde gerçekleşen trafik tartışmasının ardından bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı. Ancak, yaşam mücadelesini kaybederek hastanede vefat etti.

Batuhan B.'nin Aranması ve Yakalanması

Olayın ardından cinayet zanlısı Batuhan B. (23) kaçmaya çalışırken, yer değiştirdiği tespit edildi. İlk olarak Karatay ilçesindeki bir çiftlikte saklanan zanlının, sonrasında İsmil Mahallesi'nde başka bir yere geçtiği belirlendi. Fazla dikkat çekmekten korkan zanlı, saklandığı bağ evinde farelerden korkup yer değiştirince, polis tarafından yakalandı.

Gözaltına Alınan Şüphelilerin İfadeleri

Zanlı, emniyette ifade verirken araçla seyir halindeyken önüne geçen Yaşar'ın drift yaptığını ve bu nedenle aralarında tartışma çıktığını, sonrasında otomobilden inerek Yaşar'ı bıçakladığını ileri sürdü. Olayın ardından zanlı ile birlikte toplamda 9 kişi gözaltına alındı.

Adli Sürecin Başlaması

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, zanlılar sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü. Ardından, adli mercilere sevk edildiler.

Konya'nın Meram ilçesinde, trafikte tartıştığı kişiyi bıçakla öldüren zanlı ile ona yardım eden 8...

Konya'nın Meram ilçesinde, trafikte tartıştığı kişiyi bıçakla öldüren zanlı ile ona yardım eden 8 şüpheli adliyeye sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal