Konya'da Trafik Kazası Meydana Geldi

Yaralanan 8 yaşındaki T.D. isimli kız çocuğu, ambulansa binmek istemedi. T.D'yi polis ekipleri ikna etti.

02.06.2021-19:27 - (Son Güncelleme: 02.06.2021-19:47) Konya'da Trafik Kazası Meydana Geldi

Konya'da korkunç bir kaza meydana geldi. Ereğli ilçesinde Ömer N. idaresindeki 44 FU 339 plakalı otomobil, 8 yaşındaki T.D. isimli kız çocuğunun kullandığı bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle bisiklet devrildi. 

YOLA SAVRULDU 

Yolun kenarına bisikleti ile savrulan kız çocuğu, aracın camına çarptıktan sonra yola düştü. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine, olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Kaldırımda bir süre oturan yaralı kız çocuğu, sağlık görevlilerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansa bindirilmek istendi. 

POLİS İKNA ETTİ 

Gelen ambulansa binmek isteyen küçük kız çocuğunu, polis ikna etmek için bir süre uğraştı. Polisin çabaları karşısında ön tarafa oturma şartıyla ambulansa bineceğini söyleyen kız çocuğunun bu teklifi, sağlık görevlileri tarafından kabul edildi. 

OTOMOBİLDE BULUNAN YOLCULAR PANİK YAŞADI 

Küçük kız çoğunun yanına kazayı haber alan annesi koştu. Annesinin aniden bayılıp yere düşmesi üzerine çığlık atan küçük kız çocuğu, ambulansın sedyesine alınan annesinin yanına geçmek zorunda kaldı. Anne ve kızı Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Meydana gelen kazanın ardından otomobilde bulunan yolcular bir süre panik yaşadı. 

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Araç sürücüsü Ömer N., bisikletli kız çocuğunun levhaların arkasından birden önüne çıktığını ve çarptığını söyledi. Çarpmayla birlikte kız çocuğunun cama çarptıktan sonra yola düştüğünü anlatan sürücü, kız çocuğunun iç kanama riskiyle hastaneye kaldırıldığını ifade etti. 

 Meydana gelen kazaya ilişkin polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal