Konya'da Gençlik Kolları'ndan İsrail'e Protesto

Saadet Partisi Gençlik Kolları, İsrail'in saldırılarını protesto etmek için basın açıklaması yaptı.

17.10.2024-22:25 - (Son Güncelleme: 17.10.2024-22:25) Konya'da Gençlik Kolları'ndan İsrail'e Protesto

Konya'da Gençlik Kolları'ndan Protesto Aksiyonu

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları, İsrail’in Filistin’e yönelik gerçekleştirdiği saldırıları kınamak amacıyla "Katliama Ortak Olma" başlıklı bir basın açıklaması düzenledi.

Gazze Halkının Direnişi

Konya İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ahmet Cevher Eröz, Kültürpark Meydanı’nda gerçekleştirdiği konuşmada, Gazze halkının son bir yıl içinde tüm bireyleriyle büyük bir direniş sergilediğini vurguladı. Eröz, "Gazze halkı her türlü ihanete ve terk edilmeye rağmen geri adım atmadı," dedi.

İslam Ülkelerine Çağrı

Eröz, Türkiye’nin de Filistin için aktif adımlar atması gerektiğini belirterek, İslam ülkelerinin birlik içinde hareket etmesini istedi. "Artık İsrail’i kınamak yerine, Güçlü bir "Ortak İslam Barış Gücü" oluşturarak zulme müdahale edilmesini hedefleyin," ifadelerini kullandı.

Gerçek İcraat Talebi

Konuşmasının devamında, "Bu taleplerimiz bir lütuf değil, vatandaşlık hakkımızdır. Biz, her hafta şehrin meydanından gerçek icraat taleplerimizi haykırmaya devam edeceğiz," diyen Eröz, dualarını ve lanetlerini evde yapacaklarını belirtti.

Protestonun Görkemi

Açıklama sona erdikten sonra toplanan kalabalık, İsrail bayrağını ateşe vererek sloganlar attı.

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kollarınca, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto...

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kollarınca, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto amacıyla "Katliama Ortak Olma" başlığıyla basın açıklaması yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal