Kocaelispor Liderliğini Sürdürmek İçin Hedeflerini Büyütüyor

Kocaelispor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, takımın liderlik hedeflerini ve zorlu mücadeleleri değerlendiriyor.

15.10.2024-18:43 - (Son Güncelleme: 15.10.2024-18:44) Kocaelispor Liderliğini Sürdürmek İçin Hedeflerini Büyütüyor

Kocaelispor Liderliğini Sürdürmek İstiyor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 16 puanla ligin zirvesinde olmalarının önemli bir başarı olduğunu ifade etti.

İlk 8 Haftanın Değerlendirmesi

Kocaelispor'un teknik patronu Ertuğrul Sağlam, sezonun başında yaşanan zorluklara rağmen takımının Trendyol 1. Lig'de liderlik konumunu sürdürdüğünü belirtti. Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'ndaki basın toplantısında konuşan Sağlam, takımının ilk 8 haftadaki performansını değerlendirdi.

Sağlam, sezona "şampiyonluk" ve "Süper Lig" hedefleriyle başladıklarını vurgulayarak, bu hedef doğrultusunda kadro planlaması yaptıklarını belirtti. Taraftarın uzun süredir beklediği Süper Lig'e dönme amacıyla güçlü bir ekip oluşturduklarını ifade etti.

Hakem Hataları ve Sakatlıklar

Sağlam, takım içinde yaşanan sakatlıklar ve hakem hataları gibi olumsuz durumların etkisini de değerlendirdi. "Pendikspor, Amed ve Manisa maçlarında yaşananlar, sonuçları etkileyen ciddi hakem hataları var. Biz bu süreçte 4 kırmızı kartı iki maçta yaşadık. Bu kadar belirgin hatalar, başka hiçbir takımda görülmemiştir." dedi.

Zorlu Mücadele ve Birliktelik

Sağlam, lider olmalarına rağmen zorlu bir yarışta olduklarını belirterek, "Bugün belki biz lideriz ama rakiplerimiz de Süper Lig hayali kuruyor. Sezon çok yeni, mücadele daha da zorlaşacak. Bu zorlukları birlikte aşmalıyız." şeklinde konuştu.

Takım içinde oluşturulan birlikteliği kentin geneline yayarak daha fazla mücadele etmek istediklerini belirten Sağlam, taraftar desteğinin önemine değindi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlara da değinen teknik direktör, "Tüm oyuncular bizim tercihlerimiz. Zaman zaman inişler ve çıkışlar olacaktır ancak unutulmamalıdır ki, herkes bu şanlı armayı temsil ediyor ve bizim için değerlidir." ifadelerini kullandı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Yıldız Entegre...

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal