Kocaeli'de okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Kocaeli'de okullar tatil mi? Kocaeli Valiliği son dakika açıklamaları

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bir süredir uyarısını yaptığı Aybar kar fırtınası dün akşam saatlerinde ülkeye giriş yaptı. Başlayan kar yağışları nedeniyle de ülke genelinde okulların tatil olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Yoğun kar fırtınasından dolayı İstanbul'da okullar tatil edilirken diğer illerdeki vatandaşlar kar tatili olup olmayacağını merak ediyor. Bu illerden biri olan Kocaeli'nde yarın okulların tatil olup olmayacağına dair Valilikten gelecek açıklamayı bekliyor.

20.03.2022-09:21 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-16:50) Kocaeli'de okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Kocaeli'de okullar tatil mi? Kocaeli Valiliği son dakika açıklamaları

Aybar kar fırtınasının ülkeye girişiyle beraber yoğun kar yağışları başladı. Başta İstanbul olmak üzere diğer illerde de etkisini göstermeye başlayan kar yağışından sonra İstanbul'da 28 Mart Pazartesi gününe kadar tatil edilen okulların diğer illerde de tatil edilip edilmeyeceği araştırılmaya başlandı. 25 Mart Cuma günü okulların tatil olup olmadığını da Kocaelili vatandaşlar merak ediyor.

Kar tatili

Kocaeli'de okullar tatil mi?

Kocaeli Valiliği, kentte beklenen yoğun kar yağışından dolayı yarından itibaren 28 Mart pazartesi yüz yüze eğitimi devam edeceği duyuruldu.

Beklenen kar yağışından ötürü Kocaeli Valiliği, yarından itibaren 28 Mart'ta okulların, kursların, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı özel kreş ve gündüz bakımevlerinin hizmet vermeye devam etmesine karar verildi. Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü de yüz yüze eğitime pazartesi devam edileceğini belirtti.

Valilik aynı zamanda kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul, kronik hasta ve engelliler ve  hamile personellerin de pazartesi gününe kadar idari izinli sayılmasına karar verdi.

Kar tataili 2

Kocaeli hava durumu

Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların il genelinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal