Kocaeli'de Doğal Gaz Patlaması: 7 Yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir evde meydana gelen doğal gaz patlaması sonucu 7 kişi yaralandı, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

22.10.2024-12:19 - (Son Güncelleme: 22.10.2024-12:29) Kocaeli'de Doğal Gaz Patlaması: 7 Yaralı

Kocaeli'de Doğal Gaz Patlaması

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Mevlana Mahallesi Ayyıldız Caddesi'ndeki bir 5 katlı apartman dairesinde doğal gaz patlaması gerçekleşti. Olayda, aralarında çocukların da bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Patlamanın Nedeni Henüz Belirlenmedi

Patlamanın nedeni henüz belirlenemezken, olay sonrası çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye intikal etti. Yaralılar, itfaiye ekiplerinin yardımıyla binadan çıkartılarak, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Geniş Çaplı Hasar Oluştu

Patlamanın meydana geldiği katta ciddi hasar meydana geldi. Ayrıca, olay nedeniyle çevrede bulunan 3 binada da zarar oluştu. Patlamanın etkisiyle binadan kopan parçalar, yasadışı üç araçta hasara yol açtı.

Olay Yeri Güvenlik Çemberine Alındı

Birçok yaralının olaydan etkilenmesi üzerine, polis ekipleri olay yerine güvenlik çemberi oluşturdu. Olayın ardından gerekli incelemelerin yapılması için yetkililer harekete geçti.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir evde doğal gaz patlaması sonucu 7 kişi yaralandı. Bölgeye çok...

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir evde doğal gaz patlaması sonucu 7 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Binadan kopan parçaların üzerine düştüğü 6 araç hasar gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal