Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanı yayınlandı: Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti Show TV ekranlarında izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Saatler ilerlerken Kızılcık Şerbeti son bölüm izle, Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanı gibi terimler arama motorlarından sorgulanıyor. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

24.05.2024-17:12 - (Son Güncelleme: 24.05.2024-17:12) Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanı yayınlandı: Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü ile ilgili araştırmalar tüm hızıyla sürüyor. Show TV ekranlarını kasıp kavuran dizinin son bölümünde olanların ardından yeni bölümde nelerin yaşanacağı sorusu en çok merak edilen konuların başında geliyor. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Görkem'in, Ömer ile buluştuğunu öğrenen Fatih, amcasından şüphelenmese de onu kontrol etme isteğine engel olamıyor. Kıvılcım, yeni işine adapte olmaya çalışırken en büyük desteği Ömer'den alıyor. Nursema, yeni bir ilişkiye başlama konusunda tereddütler yaşarken, bu durum Rüzgar'ı çileden çıkarıyor. Rüzgar, işi hızlandırmak için yaptığı tüm çabaların boşa gittiğini görünce, sonunda dayanamayıp Abdullah ile konuşmaya karar veriyor.

Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragmanı yayınlandı: Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Abdullah'ın eve geç gelmesi, Pembe'yi giderek daha fazla rahatsız ediyor. Bir şeylerden şüpheleniyor ama bunu kabullenmek istemiyor. Nilay'ın pişik kremi lansman gecesi, başta Ünallar olmak üzere tüm tanıdıkları bir araya getiriyor. Bu sırada, Fatih'in Doğa hakkındaki kafa karışıklığı iyice artmış durumda ve nihayet bu konuda harekete geçmeye karar veriyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm ne zaman?

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal