Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı izle: Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? Show TV Kızılcık Şerbeti son bölüm hd izle

Ekranların en sevilen dizilerinden birisi olan Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü bu akşam Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Her yeni bölümüyle heyecan dozunun bir kademe arttığı Kızılcık Şerbeti’nin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde yer yerinden oynayacak. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? Show TV Kızılcık Şerbeti son bölüm hd izle linki haberimizde…

24.11.2023-17:09 - (Son Güncelleme: 24.11.2023-17:09)

Her hafta Cuma günü Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Dizi severler Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu gibi isimlerin başrol olarak yer aldığı Kızılcık Şerbeti yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde Fatih (Doğukan Güngör) ve Doğa (Sıla Türkoğlu) ilişkisi görünürde sakinleşmiş gibi dursa da ikisi de farklı hesaplar peşindedir ve eteklerindeki taşları dökmeleri yakındır.

Nilay'ın bebeğinin sünnet olayı aile içinde farklı görüşlere neden olur. Olay çok da büyümeden Nilay, anne olarak kararını verecek ve kocasını da yanına alarak harekete geçecektir.

Kızılcık Şerbeti

Maddi sıkıntı çekmeye başlayan Umut, harcamalarını kısmak için işe kaloriferleri kısmakla başlayacak ancak bu durum Nursema'nın hastalanmasına sebep olacaktır. Pembe ve Abdullah olaya dahil olmaya çalışsalar da Nursema onları uzak tutmak konusunda kararlıdır.

Kıvılcım'ın Rüzgar'ın kanalında yaptığı programa bağlanan birinin istediği yardım, Kıvılcım'ın hassas noktasına dokunup onu ve Rüzgar'ın harekete geçmesine neden olacaktır.

Kıvılcım ve Ertuğrul'un arkadaş olarak yakınlaşmaları, Rüzgar'ın evinde yenen dörtlü bir yemek esnasında iyice pekişecektir.

Ömer, sorununu kimseyle paylaşmamakta ısrar etmesi sonucu iyice yalnızlaşmıştır. Bu arada hastalığı hızla ilerlemektedir.

Ömer'in yalnız hissettiği bir anda büyük bir şaşkınlık yaşaması izleyicilerde merak konusu oluyor. Ömer'in kapısını çalan kim?

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal