Kızılcık Şerbeti 37. bölüm fragmanı izle: Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümünde neler olacak? Kızılcık Şerbeti bugün var mı, ne zaman?

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Dizinin hayranları araştırmalarını Kızılcık Şerbeti yeni bölüm özeti, Show TV Kızılcık Şerbeti son bölüm izle gibi terimlerle sürdürüyor. Peki Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümünde neler olacak? Kızılcık Şerbeti bugün var mı, ne zaman? İşte soruların yanıtı…

27.10.2023-16:57 - (Son Güncelleme: 27.10.2023-16:57)

Ekranların sevilen dizilerinden Kızılcık Şerbeti her hafta Cuma günleri Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşuyor. Dizinin yeni bölümünün bu akşam aynı saatte ekranlarda olup olmayacağını öğrenmek isteyen seyirciler arama motorlarından konu hakkındaki gelişmeleri araştırmaya devam ediyor. Peki Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümünde neler olacak? Kızılcık Şerbeti bugün var mı, Ne Zaman?

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümünde neler olacak?

Ertuğrul'un davetine katılan Ünal ailesinin İbrahim'le karşılaşması herkes için kötü bir sürpriz olurken, Ertuğrul ne yapacağını şaşırmış bir haldedir. Önce Abdullah Bey ve Ömer'den olayı dinleyecek, daha sonra Nursema ile konuşup kesin olarak ikna olsa da kızına söz geçirmesi hiç de kolay olmayacaktır. Büyük bir karar alarak Kıvılcım'ın evine taşınan Ömer ve Kıvılcım'ın ilişkisi sorunsuz yürümektedir. Ömer dışında kimse bilmese de hayatlarının kabusu olacak olan Ömer'in hastalığı hızla ilerlemektedir.

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm

Kıvılcım'ın Rüzgar'ın kanalında programa başlayacak olması, Alev ve Rüzgar'ı biraz daha birbirlerine yaklaştıracaktır. Doğa halen Fatih'i affedememiştir, evdeki herkes ile sorunu sürüyordur. Babasını dinlemeyip İbrahim ile görüşmeye devam eden Mihri'yi bu yanlıştan döndürmek Nursema için ölüm kalım meselesine döndüğünden bu uğurda her türlü riski göze alacaktır.

Kızılcık Şerbeti bugün var mı, ne zaman?

Gazze’de yaşananlar sebebiyle milli yas ilan edilmesinin ardından pek çok dizi yeni bölümlerini bu hafta askıya almıştı. Aynı durumun Kızılcık Şerbeti için de geçerli olup olmadığı merak konusu oldu. 

Kızılcık Şerbeti yeni bölümü, Show TV’nin 27 Ekim 2023 tarihli TV yayın akışında yer aldığı için Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünün bugün saat 20.00’de ekranlara getirilmesi bekleniyor. Kızılcık Şerbeti 37. bölüm fragmanı ise yeni bölüm sonrasında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal