Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar 2. sezon fragmanı ve oyuncuları

Now TV ekranlarının sevilen dizisi Kızıl Goncalar’ın yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Başarılı geçen ilk sezonun ardından dizi severler Kızıl Goncalar yeni sezon, Kızıl Goncalar 2. sezon, Kızıl Goncalar oyuncular, Kızıl Goncalar fragman gibi terimleri araştırıyor. İşte ayrıntılar…

10.09.2024-17:49 - (Son Güncelleme: 10.09.2024-17:49) Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar 2. sezon fragmanı ve oyuncuları

Televizyon izleyicilerinin büyük bir heyecanla beklediği Kızıl Goncalar, 19. bölümüyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini ise Ömür Atay’ın yaptığı dizinin çekimleri başladı, ancak yayın tarihi konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kızıl Goncalar’ın yeni sezonunun 30 Eylül tarihinde başlaması bekleniyor.

Kızıl Goncalar 2. Sezonda Neler Yaşanacak?

Ödüllü oyuncu Tolga Tekin, yeni sezonda etkileyici bir giriş yaparken, diziden iki oyuncunun ayrılacağı açıklandı. Ayrıca kadroya yeni bir kadın oyuncu katılacak. Meryem (Özgü Namal), hapishanede tanıştığı yeni bir arkadaşıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu karakterin kim olduğu ve hangi oyuncu tarafından canlandırılacağı ise ilerleyen günlerde belli olacak.

Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar 2. sezon fragmanı ve oyuncuları

Kızıl Goncalar Sezon Finalinde Neler Oldu?

Dizinin sezon finalinde Cüneyd’in babası Vahit’in geri dönüşü büyük bir şok yaratmıştı. Babasıyla yüzleşen Cüneyd, bu durumdan derin bir şekilde etkilenmişti. Öte yandan Mira, duyduklarına inanamasa da kesin kanıtlar bulmaya çalışırken, Levent ve Beste’ye belli etmemişti. Levent, yıllar sonra oğlunun karşısına çıkan, her şeyden vazgeçmiş bir derviş gibi görünen Vahit’ten şüphelenmişti. Sadi ise dergâhtan ayrılmaya hazırlanırken, Vahit’in Cüneyd’e olan desteği, Sadi’yi abisinin yanında durmaya itmişti.

Yeni sezonla birlikte izleyiciler, karakterlerin hayatlarında yaşanacak yeni gelişmelere tanıklık edecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal