Kıvanç Talu Beril Talu kimdir? Var Böyle Tipler hesabının sahibi Kıvanç Talu ve Beril Talu nerede? Var Böyle Tipler hesabı kapalı mı?

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu hakkında araştırmalar yapılıyor. Çiftin yakın çevresini dolandırarak ortadan kaybolduğu iddia ediliyor. Instagram’da oldukça ünlü olan Kıvanç Talu Beril Talu kimdir? Var Böyle Tipler hesabının sahibi Kıvanç Talu ve Beril Talu nerede? Var Böyle Tipler hesabı kapalı mı? Tüm soruların yanıtı haberimizde…

20.10.2023-17:21 - (Son Güncelleme: 20.10.2023-17:21) Kıvanç Talu Beril Talu kimdir? Var Böyle Tipler hesabının sahibi Kıvanç Talu ve Beril Talu nerede? Var Böyle Tipler hesabı kapalı mı?

Var Böyle Tipler adlı Sosyal Medya hesabıyla Instagram platformunda yüzbinlerce takipçi kazanan ve adını sosyal medya fenomenleri listesine yazdıran Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu’nun adı çok çarpıcı iddialarla gündemde. İddiaya göre ünlü çift, bir reklam kampanyasını bahane ederek yakın çevresinden önemli bir miktarda para topladı ve sonrasında yurt dışına kaçtı. Peki Kıvanç Talu Beril Talu Kimdir? Var Böyle Tipler hesabının sahibi Kıvanç Talu ve Beril Talu nerede? Var Böyle Tipler hesabı kapalı mı?

Kıvanç Talu kimdir?

Kıvanç Talu, 1988 yılında Ankara'da dünyaya geldi. "Var Böyle Tipler" adıyla çektiği kısa, komik videolarla tanındı. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2007 yılında reklam yazarı olarak çalışmaya başladı. 2016 yılında kreatif direktörlüğü görevinden ayrılıp oyunculuk, seslendirme ve sosyal medya alanlarında bireysel olarak çalışmaya başladı. Bunun yanı sıra 2015 yılından bu yana Var Böyle Tipler adlı Instagram sayfasını yönetiyor.

Kıvanç Talu Beril Talu

Var Böyle Tipler hesabı kapalı mı?

Çift, bir milyon takipçili “Var Böyle Tipler” adlı hesaplarıyla birlikte kişisel hesaplarını da kapattı.

Pazartesi gününden itibaren ulaşılamayan fenomenler hakkındaki iddialar arasında, yurt dışına kaçmadan önce dolandırdıkları kişilere ev partisi verdikleri de var.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal