Kishi koin güvenilir mi? Yatırım yapılır mı? Geleceği var mı? Kishu Inu uzman yorumu

Kishu Inu (KISHU), Dogecoin ve diğer köpek tabanlı meme paralarından ilham alan bu dijital para yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Kishu Inu hakkında araştırmalar devam ederken projenin ne olduğu ne işe yaradığı da en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Bizde yazımızda Kishu Inu hakkında merak edilenleri yer verdik.

24.07.2022-07:56 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-07:56) Kishi koin güvenilir mi? Yatırım yapılır mı? Geleceği var mı? Kishu Inu uzman yorumu

2021 yılında piyasada yer alan Kishu Inu, Ethereum tabanlı bir tokendir. Dogecoin ve diğer köpek tabanlı meme paralarından ilhan alan proje için Times Meydanı'ndaki reklam panoları satın alarak bir tanıtım yapıldı. Merkezi bulunmayan bir proje olan KISHU, NFT pazaryeri likidite havuzundan oluşmaktadır. Bununla birlikte NFT’ler oluşturmak ve platformda tokenleri stake ederek ödüller kazanılabilmektedir. Kishu Inu takas edilerek ödül kazanma imkanı da sunmaktadır. Ödül kazanmak için bahis yapılarak veya satın alma işlemi ile merkeziyetsiz bir proje olarak karşımıza çıkmaktadır.

KISHU coin nedir?

KISHU coin Kishu Inu’in yerel tokeni olarak karşımıza çıkmaktadır. ERC20 meme tokeni olan KISHU, ETH 2.0 güncellemesi ile daha da çekici bir hale gelecektir. Daha düşük işlem oranı ve ucuz gas maliyetleri için en çok beklenenler de dahil olmak üzere birçok faydalı gelişme ile gündeme gelmektedir. Bununla birlikte Ethereum  blok zincirindeki ağır gas ücretlerinden kaçmak için de önemli bir nokta olarak görülmektedir. ETH 2.0 güncellemesinden sonra da fiyatının artacağı düşünülmektedir. 

Kishu Inu

Kishu Inu nasıl çalışır?

ERC-20 tokeni  olan KISHU, Hüher şeyin merkezinde yer alan merkeziyetsiz bir proje olarak karşımıza çıkmaktadır. Projede yer alan birçok kişiye özel ödüller, NFT’ler, ticari ürünler, takas ve diğer birçok teşvik işlemi ile projede yer alan imkanlardan yararlanmaktadır. Bununla birlikte proje yatırımcılara güven ve uzun ömürlü bir proje olma imkanı tanımaktadır. Projenin geçici bir trend ile ortadan kaybolmayacağı söylenmektedir. 

KISHU coin nasıl alınır?

Kishu Inu, birçok kripto para piyasasında işlem görmektedir.  projede yer almak isteyen birçok yatırımcı işlem gördü borsalardan birine  üye olarak bu tokeni satın alabilmektedir. Kishu Inu, OKX, MEXC, CoinTiger, Gate.io. borsalarında yer almaktadır.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal