Kırklareli'nde Bir Anne, Uyuşturucu Ticareti Yapan Oğlunu Polise Teslim Etti

Bir anne, uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanan oğlunu polise teslim etti. Kırklareli'nde gerçekleşen olay detayları ile haberde.

08.10.2024-11:32 - (Son Güncelleme: 08.10.2024-11:32) Kırklareli'nde Bir Anne, Uyuşturucu Ticareti Yapan Oğlunu Polise Teslim Etti

Kırklareli'nde Şok Olay

Kırklareli merkezli yapılan bir uyuşturucu operasyonu sırasında, bir anne, oğlunu polise teslim etmeye karar verdi. Oğlunun uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen kadın, evde bulunmayan oğlunu eve çağırarak emniyet güçlerine teslim etti.

Operasyon Detayları

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ gibi illerde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Yapılan aramalarda:

  • 2,470 gram uyuşturucu madde
  • 3 hassas terazi
  • 2 tabanca
  • Suçtan elde edildiği değerlendirilen 11,120 lira

Yakalanan Şüpheliler

Oğlunun uyuşturucu ticaretine karıştığını öğrenen anne, evde bulunmayan oğlunu eve çağırarak polisin eline teslim etti. Ayrıca, bir başka şüpheli, polis ekiplerinin eve geldiğini görünce uyuşturucu maddeyi saklamaya çalışırken yakalandı. Gözaltına alınan toplamda 11 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Tutuklanan ve Serbest Bırakılan Şüpheliler

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Annesinin polise teslim ettiği oğlunun da içinde bulunduğu diğer 6 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kırklareli merkezli 3 ildeki uyuşturucu operasyonu sırasında bir anne, uyuşturucu ticareti yaptığı...

Kırklareli merkezli 3 ildeki uyuşturucu operasyonu sırasında bir anne, uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen oğlunu eve çağırıp polise teslim etti. Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, gözaltına alınan 11 şüpheliden 5'i sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Annesinin polise teslim ettiği oğlunun da aralarında yer aldığı diğer 6 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal