Kırıkkale'de Tartışma Kanlı Bitti: Nişanlısını Yaralayan Şahıs İntihar Etti

Kırıkkale'de yaşanan tartışma sonrasında nişanlısını yaralayan şahıs, aynı silahla intihar etti. Olayın detayları haberimizde.

03.10.2024-20:25 - (Son Güncelleme: 03.10.2024-20:25) Kırıkkale'de Tartışma Kanlı Bitti: Nişanlısını Yaralayan Şahıs İntihar Etti

Kırıkkale'de Kanlı Tartışma

Kırıkkale'de, E.E. (37) ile nişanlısı arasında çıkan tartışma, trajik bir olayla sona erdi. Çalılıöz Mahallesi'ndeki 3 katlı apartmanın giriş katında meydana gelen olay, bir kişinin ölümüne yol açtı.

Tartışmanın Sebebi ve Olayın Gelişimi

İddiaya göre, E.E. ile nişanlısı B.Ü. arasında bir tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga esnasında B.Ü, üzerindeki silahla E.E.'ye ateş ederek yaraladı.

Olay Sonrası Gelişmeler

Yaralanan E.E., ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. B.Ü ise olay sonrası kaçmak için bölgedeki bir taksiyi çaldı. Fakat, olayın hemen ardından nişanlısının yaraladığı tabancayla Alparslan Türkeş Bulvarı Nokta Parkı'nda intihar etti.

Medical Müdahale ve Nihai Sonuç

B.Ü, ağır yaralı olarak Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu trajik olay, ilişkilerdeki şiddetin ve çatışmaların ne denli yıkıcı sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kırıkkale'de tartıştığı nişanlısını tabancayla yaralayan kişi aynı silahla intihar...

Kırıkkale'de tartıştığı nişanlısını tabancayla yaralayan kişi aynı silahla intihar etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal