Kırıkkale'de Silah Kaçakçılığı Operasyonlarına Duyuru

Jandarma, Kırıkkale'de düzenlediği operasyonlarda çok sayıda silah ele geçirdi ve üç kişiyi gözaltına aldı.

24.10.2024-20:30 - (Son Güncelleme: 24.10.2024-20:30) Kırıkkale'de Silah Kaçakçılığı Operasyonlarına Duyuru

Kırıkkale'de Silah Kaçakçılığı Operasyonları

Kırıkkale'de jandarma ekipleri, gerçekleştirilen iki ayrı operasyonla önemli bir silah kaçakçılığını ortaya çıkardı. Yapılan operasyonlar sonucunda toplamda 11 kurusıkı tabanca, bir kalaşnikof, 15 şarjör ve 30 fişek ele geçirildi. Üç şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon Detayları

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aldıkları silah kaçakçılığı ihbarı üzerine teknik ve fiziki takip çalışmaları başlattı. Yapılan takipler sonrasında F.E. (26) ve I.K. (27) isimli şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, çok sayıda silah ve merminin bulunduğu kaydedildi. Yapılan arama sonucu ele geçirilenler arasında 11 kurusıkı tabanca, 14 şarjör, 10 fişek, 10 mekanizması açılmış namlu ve silah mekaniğine ait çeşitli parçalar ile bir taşlama seti yer aldı.

İkinci Operasyon

Ayrıca, ekipler Bağlarbaşı mevkiinde O.O. (55) isimli şahsın üzerinde de bir kalaşnikof, şarjör ve 20 fişek buldu. Yapılan her iki operasyonda gözaltına alınan üç zanlının jandarma işlemleri devam ediyor.

Kırıkkale'de jandarma ekiplerince düzenlenen iki operasyonda 11 kurusıkı tabanca, bir kalaşnikof...

Kırıkkale'de jandarma ekiplerince düzenlenen iki operasyonda 11 kurusıkı tabanca, bir kalaşnikof, 15 şarjör ve 30 fişek ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal