Kim Min-Jae Premier Lig'e mi gidiyor? Premier Lig devleri peşinde

Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan başarılı stoper Kim Min-Jae'nin Premier Lig'de yer alan dev kulüplerinin radarına girdiği öğrenildi. Bu haber sonrasında ise sar-lacivertli taraftarların gündeminde Kim Min-Jae Premier Lig'e mi gidiyor? sorusu oluşmaya başladı.

27.04.2022-00:50 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-00:50) Kim Min-Jae Premier Lig'e mi gidiyor? Premier Lig devleri peşinde

İngiltere Premier Lig'i takımlarında biri olan Everton yetkilileri, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçını izledikleri ve karşılaşmada takımın başarılı stoperi Kim Min-Jae'yi radarlarına aldığı öğrenildi. Kim Min-Jae hakkında rapor yazan Everton yetkililerinin, genç oyuncuyla ilgili hazırladıkları raporu olumlu yönde hazırladıkları ortaya çıktı.

Kim Min-Jae Premier Lig'e mi gidiyor

Fenrbahçe'nin 25 yaşındaki başarılı oyuncusu ile ilgili bir haber yazan Kore basını, Premier Lig'de yer alan 3 İngiliz kulübünün genç oyuncunun peşinde olduklarını duyurdu. Güney Kore Milli Takımı'nda da forma giyen genç stoperin performansını görmek için Fenerbahçe'nin Galatasaray ile gerçekleştirdiği derbi maçına gelen Premier Lig takımlarından Everton'un Kim Min-Jae'nin performansını çok beğendiklerini belirten bir rapor hazırladıkları öğrenildi.

Kim Min-Jae Premier Lig'e mi gidiyor?

Min-Jae'nin Fenerbahçe forması çok iyi bir performans gösterdiğinin aktarıldığı rapor sonrasında gelen başka bir haberde ise Liverpool scoutlarının da genç oyuncuyla ilgilendikleri öğrenildi. Ayrıca kadrosunda Heung-min Son'un da yer aldığı Tottenham'ın Güney Koreli genç oyuncuyu kadrosuna dahil etmek istediği haberleri gündeme düşen bir diğer haber oldu.

Kim Min-Jae Premier Lig'e mi gidiyor

Sarı lacivertli kulübe sezon başlamadan önce Çin’in Pekin Guoan takımından gelen Kim Min-Jae için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödenmişti. 25 yaşındaki savunma oyuncusu, kısa süre içinde ortaya çıkardığı başarılı performansıyla hem takımının hem de taraftarın sevgisini kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal