Kick Boks Antrenörü Metin Sezer: Mahallesine Muhtar, Sporcularına Antrenör

Bursa'da muhtar olan Metin Sezer, akşamları sporcuları yetiştirerek topluma katkıda bulunuyor.

02.10.2024-11:39 - (Son Güncelleme: 02.10.2024-11:39) Kick Boks Antrenörü Metin Sezer: Mahallesine Muhtar, Sporcularına Antrenör

Bursa'nın Yeni Muhtarı: Metin Sezer

Bursa'da 33 yıldır kick boks sporuyla ilgilenen milli antrenör Metin Sezer, 31 Mart seçimlerinin ardından muhtarlık görevine başladı.

Gündüz Muhtar, Akşam Antrenör

Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde yaşayan Sezer, gündüzleri muhtarlık hizmetlerini yürütürken, akşamları kendi spor kulübünde geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyor. Ortaokul yıllarında kick boksa başlayan Sezer, 2000 yılında kendi adını taşıyan spor kulübünü kurdu. 2005-2013 yılları arasında üst üste 8 kez Türkiye şampiyonu olan Sezer, 2008 yılında Avrupa şampiyonluğunu kazanarak kariyerine önemli bir başarı daha ekledi.

Spor ve Hizmet Bir Arada

Muhtar seçildikten sonra spor kulübündeki faaliyetlerini sürdürmeye devam eden Sezer, "Kulübümde 140-150 civarında öğrencim var. Mahallemizde başarılı Avrupa ve dünya şampiyonları çıkardık" diyerek, gençlere sporun önemini vurguladı.

Bursa Kick Boks Federasyonu Temsilcisi

Milli takım antrenörü olarak görevini sürdüren Metin Sezer, Türkiye Kick Boks Federasyonu Bursa İl Temsilcisi olarak da aktif rol oynamaktadır. Sporcu velilerinin teşvikiyle muhtar adayı olduğunu ifade ederek, "Mahalle sakinleri büyük destek verdi. 7 bin oyla muhtar oldum" dedi.

24 Saat Görev Başında

50 bin nüfuslu mahalledeki sorunlarla yakından ilgilendiğini belirten Sezer, "Yıllardır biriken sorunları hızla çözmeye çalışıyorum. Gecenin 3'ünde bile mahalle sakinleri bana ulaşabiliyor" diyerek, 7/24 hizmet vermeyi taahhüt etti. Sezer, muhtarlık ve antrenörlük görevlerini bir arada yürütmekten son derece mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Metin Sezer, gündüzleri mahalleye hizmet ederken, akşamları gençleri topluma kazandırmak için mücadele ettiğini belirtiyor.

Bursa'da yaşadığı mahallede gündüzleri muhtarlık hizmetini yerine getiren milli kick boks...

Bursa'da yaşadığı mahallede gündüzleri muhtarlık hizmetini yerine getiren milli kick boks antrenörü Metin Sezer, akşamları da kendi spor kulübünde geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyor. Sezer, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal