Kıbrıs Gazisi Emekli Binbaşı Sebahattin Hastürk’ün Son Yolculuğu

82 yaşındaki Kıbrıs gazisi Sebahattin Hastürk, Balıkesir'de son yolculuğuna uğurlandı.

08.10.2024-15:45 - (Son Güncelleme: 08.10.2024-15:45) Kıbrıs Gazisi Emekli Binbaşı Sebahattin Hastürk’ün Son Yolculuğu

Kıbrıs Gazisi Hastürk, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 82 yaşında vefat eden Kıbrıs Barış Harekatı gazisi emekli Hava Pilot Binbaşı Sebahattin Hastürk, son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze Töreni

Hava Harp Okulu’ndan 1963 yılında mezun olan ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne önemli katkılarda bulunan emekli binbaşı Hastürk'ün cenazesi, Edremit Devlet Hastanesi morgundan alındı. Naaşı, Mahkeme Camisi'ne getirildi.

Asker arkadaşları tarafından omuzlarda taşınan Hastürk için cami bahçesinde bir tören düzenlendi. Cenaze namazı, ailesi, yakınları ve Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ın yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla kılındı.

Defin İşlemleri

Cenaze namazının ardından, Sebahattin Hastürk’ün naaşı ilçe mezarlığında defnedildi. Bu anlamlı tören, cennet vatan için hizmet eden bir gazinin anısına saygıyla gerçekleştirildi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde rahatsızlanarak vefat eden 82 yaşındaki Kıbrıs Barış Harekatı...

Balıkesir'in Edremit ilçesinde rahatsızlanarak vefat eden 82 yaşındaki Kıbrıs Barış Harekatı gazisi emekli Hava Pilot Binbaşı Sebahattin Hastürk'ün cenazesi Mahkeme Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal