Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Kerem Aktürkoğlu'na dev kulüplerden kanca

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, son oynanan Altay maçında gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bıraktı. Bu sezon oynanan maçlardaki performansıyla takımına on iki puan kazandıran genç yıldız Avrupa takımlarının da gözdesi olmayı başardı ve teklif yağmuruna tutuldu. Peki, Kerem Aktürkoğlu Avrupa'ya transfer olacak mı? Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

27.04.2022-00:51 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-17:00) Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Kerem Aktürkoğlu'na dev kulüplerden kanca

23 yaşındaki genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimiz sezon 24 Erzincanspor takımından bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer edilmişti. "Kerem Potter" lakabıyla sahalarda fırtına estiren genç yıldız son oynanan Altay maçında da sahada sihirli bir gole imza attı. Attığı sihirli gol ile takımına galibiyet getiren Aktürkoğlu, ligde ki gol sayısını da dokuza yükseltti. Üç tane de asiste sahip olan Kerem, takımına bu sezonda 12 puanlık katkıda bulunarak toplam 13.5 milyon TL kazandırmış oldu.

Transfer için yeni sezonu bekliyorlar!

Ligde 33, Avrupa'da 14, Türkiye Kupası'nda ise bir maç oynayan genç yıldız sekiz resmi maça çıkarakta milli formamızı giydi. Böylelikle dünyada en fazla formayı giyen beş isimden birisi olmayı başaran Kerem, toplam yedi asist ile on beş gole adını yazdırdı. 2 sezon içinde sarı kırmızılı takımın yeni yıldızı olan Aktürkoğlu, Avrupa takımlarının da gözdesi oldu. Lyon, Roma, Stuttgart gibi takımların peşinde olduğu ve teklif yapmak için yeni yönetim seçimlerinin yapılmasının beklendiği söyleniyor.


İki sezon içinde Galatasaray formasıyla yetmiş yedi resmi maça çıkan genç yıldızın; Podolski (75), Oynekuru (71), Nagatomo (65), Elmander (61) gibi isimleri şimdiden geçmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal