Kerem Aktürkoğlu anlaşmayı tamamladı: Maaşının 2 katına imzayı attı

Galatasaray’a geldiğinden beri performansını sürekli olarak artıran milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme imzalanacak. İşte detaylar...

05.05.2023-16:54 - (Son Güncelleme: 05.05.2023-16:54)

Süper Lig’de liderliğini sürdüren Galatasaray’da bu sezonun yıldız isimlerinden birisi olan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa’nın dev takımlarının radarına girmişti. Sarı kırmızılı yönetim, 24 yaşındaki milli futbolcunun maaşını iyileştirerek yeni bir sözleşme imzalamak istiyor. 

Avrupa devlerini peşine taktı

2020 yılının yaz aylarında 24 Erzincanspor’dan bedelsiz olarak Galatasaray’a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, ilk sezonunda hamle oyuncusu olarak takıma katkı sağlasa da sonraki iki sezonunda performansını sürekli yukarı çekmeyi başardı. 24 yaşındaki kanat oyuncusu başarılı form grafiği sayesinde Milan ve Borussia Dortmund başta olmak üzere pek çok önemli takımın transfer listesine girdi. 

Kerem Aktürkoğlu Yeni Sözleşme

Galatasaray ile yeni sözleşme imzalayacak

Avrupa devlerinin yakından takip ettiği Kerem Aktürkoğlu’nu elinden kaçırmak istemeyen Galatasaray, oyuncuyla sezon sonundan itibaren geçerli olmak üzere yeni bir sözleşme imzalayacak. Yeni sözleşmeyle beraber Kerem’in 9.5 milyon TL olan maaşının 20 milyon TL’ye yakın olması bekleniyor. 

Yıldızların arasında sırıtmadı

Süper Lig’de Galatasaray’ın lider olmasına önemli katkı sağlayan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon çıktığı 33 maçın 27’sinde ilk 11’de yer aldı. 24 yaşındaki milli yıldız bu maçlarda 10 gol ve 8 asistlik bir performans gösterdi. Kerem Aktürkoğlu’nun güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal