Kenevir Tohumu ile Vegan Peynir Tarifi

Yoğun dokulu kenevir peyniri, büyük kardiyovasküler yararlar sağlayabilir. Sütten yapılan bir peynir tadından uzak olsalar bile, nefisler ve süt ürünleri ile yer değiştirmek için iyi bir alternatif.

16.11.2019-13:53 - (Son Güncelleme: 16.11.2019-13:43)

Kenevir tohumlarından hazırlanan bir vegan peyniri, diyetinize fazladan omega 3 ilave etmek için lezzetli bir tercihtir. Bu besin, enerji seviyenizi yükseltmek ve kardiyovasküler sağlığımıza katkı için iyidir. Sonuç Parmesan peyniri ile oldukça benzer.

VEGAN PEYNİR YAPIMI

Malzemeler

  • Yarım bardak maya
  • Yarım bardak soyulmuş kenevir tohumu
  • Himalaya tuzu
  • 1 çorba kaşığı limon suyu

HAZIRLANIŞI

Öncelikle, maya, soyulmuş kenevir ve tuzu bir blender ya da öğütücüye ilave edin.

Sonra, pürüzsüz, kalın bir karışım oluşana kadar karıştırın.

Ardından karışımı küçük bir kaseye alın ve limon suyunu katın.

Tüm topaklar çıkana dek karıştırın.

Son aşamada, bir kapta muhafaza edin ve salatalarda, bitkisel kremalarda ve makarnalarda vb. kullanın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

YORUM YAZ..

En Çok Okunanlar

Modal