Kenan İmirzalıoğlu veda etti: ATV yeni Kim Milyoner Olmak İster sunucusunu duyurdu

ATV ekranlarında milyonların beğeniyle izlediği Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu olan Kenan İmirzalıoğlu, görevinden ayrıldığını açıkladı. ATV, yerine gelecek ismi duyurdu. İşte o isim…

07.09.2024-10:41 - (Son Güncelleme: 07.09.2024-10:41) Kenan İmirzalıoğlu veda etti: ATV yeni Kim Milyoner Olmak İster sunucusunu duyurdu

Kenan İmirzalıoğlu'nun beş yıldır sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına veda etmesinin ardından, programın yeni sunucusu Oktay Kaynarca oldu. ATV'de yayınlanan yarışmanın yeni sunucusu, daha önce aynı kanalda Alan adlı yarışma programını sunan Kaynarca olarak açıklandı. 

ATV yeni Kim Milyoner Olmak İster sunucusunu duyurdu

Yapılan duyuruda, "Oktay Kaynarca'nın sunumuyla Kim Milyoner Olmak İster? atv'de" ifadelerine yer verildi.

Kenan İmirzalıoğlu veda etti: ATV yeni Kim Milyoner Olmak İster sunucusunu duyurdu

Oktay Kaynarca kimdir?

27 Ocak 1965 Malatya doğumlu olan Oktay Kaynarca, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı'ndan yüksek lisans derecesi ile mezun oldu. Çocukluğunu ailesinin işleri nedeniyle Berlin ve İstanbul arasında geçiren Kaynarca, tiyatroya ilk olarak 1989 yılında Turgut Özakman’ın “Duvarların Ötesi” isimli oyunuyla başladı. Tiyatro kariyerinin yanı sıra, televizyon dünyasına da adım atan Kaynarca, TRT'de yayınlanan "Gençler Dizisi" ile ekranlarda izleyiciyle buluştu.

Kaynarca, asıl büyük çıkışını 2003 yılında Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır karakteriyle yakaladı ve bu karakterle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 59 yaşındaki ünlü oyuncu, Alan yarışmasının ardından Kim Milyoner Olmak İster? programında izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal