Kayserispor'un Yeni Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu İlk Antrenmanına Çıktı

Sinan Kaloğlu, Kayserispor'daki ilk antrenmanında takım hedefleri ve taraftar beklentileri üzerine konuştu.

10.10.2024-19:32 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-19:33) Kayserispor'un Yeni Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu İlk Antrenmanına Çıktı

Kayserispor Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu İlk İdmanına Çıktı

Kayserispor'un yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu, takımının antrenmanında ilk kez sahaya çıkarak gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kaloğlu, "Kayserispor taraftarı takımlarının en iyi yere gelmesini istiyor, bizim görevimiz de onları mutlu etmek" şeklinde ifadelerde bulundu.

Tecrübeli Hoca Hedeflerini Belirtti

Eski teknik direktör Burak Yılmaz ile yolların ayrılmasının akabinde göreve gelen Kaloğlu, Kayseri'yi iyi bildiğini ve daha önce Kayseri Erciyesspor'da forma giydiğini hatırlatarak, "Buraya geldiğim için mutluyum. Antrenörlük kariyerimde önemli başarılar elde ettim" dedi.

Başarı İçin Çalışacak

Kaloğlu, takımın üst sıralara çıkması için çalışacaklarını vurguladı: "Gelişim odaklı bir teknik direktörüm. Burak Hoca ve ekibine teşekkür ediyorum, onlar mücadelesi yüksek bir takım oluşturdular. Biz de bunları değerlendirip yeni bir sistem oluşturacağız."

İlk Maç Hedefi

Başakşehir maçından elde ettikleri puanı iyi değerlendirdiklerini belirten Kaloğlu, "İlk dört maçta 12 puan hedefliyoruz. Bu inançla sahaya çıkacağız. Kayserispor, büyük bir camia, ben de bu hedeflere uygun bir tecrübe sahibiyim" dedi.

Carlos Mane'nin Düşünceleri

Kayserispor'un orta saha oyuncusu Carlos Mane, Başakşehir karşısında iyi bir performans sergilediklerini ifade etti. Mane, "Zor bir dönemden geçiyorum. Ailevi sorunlarım var, desteğini esirgemeyen kulübüme teşekkür ediyorum. Lige verilen arayı iyi değerlendirip Gaziantep FK maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

Takım Hazırlıklara Başladı

Kayserispor, Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Antrenman, ısınma hareketleriyle başlayarak pas çalışması ile sürdü. Çift kale maçla tamamlanan antrenmanı teknik direktör Kaloğlu yönetti.

Bellona Kayserispor'da Teknik direktör Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasının ardından göreve gelen...

Bellona Kayserispor'da Teknik direktör Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasının ardından göreve gelen Sinan Kaloğlu, takımla ilk antrenmanına çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal