Kayseri'de Yahya Sinvar için Gıyabi Cenaze Namazı

Hamas Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar için Kayseri'de düzenlenen gıyabi cenaze namazında kalabalık bir topluluk bir araya geldi.

19.10.2024-14:43 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-14:43) Kayseri'de Yahya Sinvar için Gıyabi Cenaze Namazı

Kayseri'de Yahya Sinvar İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Hamas Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar'ın yaşamını yitirmesi üzerine Kayseri'de gıyabi cenaze namazı düzenlendi. Kayseri Filistin Dayanışma Platformu öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, vatandaşlar topluca dua etti.

Etkinliğin Detayları

Öğle namazının ardından, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Bürüngüz Camii önünde bir araya gelen kalabalık, Yahya Sinvar için gıyabi cenaze namazını icra etti. Bu önemli günde, kadınlar ve çocuklar da dahil birçok vatandaş, Filistin için yapılan duaya katıldı.

Katılımcıların Duyguları

Duanın ardından, katılımcılar tekbir getirerek atmaktan geri kalmadı. "Şehit Yahya, yolun yolumuz" şeklinde slogan atan topluluk, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İsrail'in saldırısında yaşamını yitiren Hamas Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar için Kayseri'de...

İsrail'in saldırısında yaşamını yitiren Hamas Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar için Kayseri'de, Kayseri Filistin Dayanışma Platformu öncülüğünde öğle namazından sonra Cumhuriyet Meydanı'ndaki Bürüngüz Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal