Kayseri'de Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Öğretmen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kayseri'de trafik kazasında yaşamını yitiren öğretmen Hasan Kale, Hacılar'da düzenlenen cenaze töreni ile defnedildi.

10.10.2024-14:17 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-14:17) Kayseri'de Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Öğretmen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hasan Kale'nin Cenaze Töreni

Kayseri'de meydana gelen trajik bir trafik kazasında 42 yaşındaki öğretmen Hasan Kale, hayatını kaybetti. Öğretmen Kale'nin naaşı, Hacılar ilçesine getirildi ve burada öğle vaktinde Hacılar Camii Kebir'de cenaze namazı kılındı.

Cenazeye Katılım

Cenaze törenine, Kale'nin yakınları, meslektaşları ve bölgedeki protokol üyeleri katıldı. Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen da törene iştirak eden isimler arasında yer aldı.

Kaza Detayları

Geçtiğimiz gün, Kayseri-Ankara kara yolu'nda Mahzemin Kavşağı'nda bir kamyon ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralanmıştı. Kurbanlardan biri olan öğretmen Hasan Kale, kaza yerinde hayatını kaybederken, hafif ticari aracın sürücüsü Yahya Karaca da hastanede hayatını kaybetmiştir.

Hasan Kale'nin cenazesi, Hacılar mezarlığında defnedilirken, yakınları ve dostları büyük bir üzüntü içindeydi. Bu acı kaybın ardından, eğitim camiası ve tüm Hacılar halkı yas tutmaktadır.

Kayseri'de trafik kazasında hayatını kaybeden 42 yaşındaki öğretmen, son yolculuğuna uğurlandı....

Kayseri'de trafik kazasında hayatını kaybeden 42 yaşındaki öğretmen, son yolculuğuna uğurlandı. Naaşı Hacılar ilçesine getirilen Mahzemin İmam Hatip Ortaokulu Fen Bilgisi öğretmeni Hasan Kale için öğle vakti Hacılar Camii Kebir'de cenaze namazı kılındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal