Kayseri'de İhtiyaç Sahiplerine Destek: Aspir Yağı Dağıtımı

Kocasinan Belediyesi, ekilen aspir bitkisinden elde edilen yağı ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz sunuyor.

02.10.2024-15:36 - (Son Güncelleme: 02.10.2024-15:36) Kayseri'de İhtiyaç Sahiplerine Destek: Aspir Yağı Dağıtımı

Kayseri'deki Sosyal Yardım Uygulamaları

Kocasinan Belediyesi, şehrin ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla ekilen aspir bitkisinden elde edilen yağı ücretsiz olarak dağıtmaktadır. Bu proje, yerel yönetimin sosyal sorumluluk anlayışının bir parçası olarak öne çıkıyor.

Aspir Yağının Dağıtımı Hakkında

Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada, aspir bitkisinin ekimine ve hasadına aktif olarak katıldığını belirtti. "Bu yıl, Kocasinan bölgesindeki ailelere ulaştırmak amacıyla ürettiğimiz aspir yağlarını ücretsiz olarak paylaşıyoruz," dedi.

Dost Eli Projesi ile Destek

Çolakbayrakdar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara alışveriş imkanı sunan Dost Market uygulamasından söz ederek, aspir yağlarının burada hediye olarak yer aldığını ifade etti. Ayrıca, insanı merkeze alan bir hizmet anlayışıyla çalıştıklarını vurguladı.

İhtiyaç Sahiplerine Alışveriş İmkanı Sunuluyor

Başkan, "Geçen yıl toprakla buluşturduğumuz aspir bitkisi, şimdi vatandaşlarımızın evlerinde yağ ihtiyacını karşılamakta. Kendi kendine yetebilen bir belediye olma hedefimize bir adım daha yaklaştık,” diye ekledi. Şu anki projelerin yanında, Kocasinan'a yeni değerler katmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Alışveriş Fırsatları

Çolakbayrakdar, ihtiyaç sahibi ailelere sundukları alternatiflerle, belirli zaman dilimlerinde tanımlanan puanlar aracılığıyla alışveriş yapabileceklerini belirtti. Amacının, ilçede yaşayan herkesin ihtiyaçlarını gidermek olduğunu vurguladı.

Kayseri'de Kocasinan Belediyesince ekilen aspir bitkisinden elde edilen yağ,

Kayseri'de Kocasinan Belediyesince ekilen aspir bitkisinden elde edilen yağ, "Dost Eli Projesi" kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara alışveriş imkanı sunan ve paranın geçmediği Dost Market'teki raflarda yerini alarak ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal