Kayseri Suriye olayı nedir, devam ediyor mu? Kayseri’deki olaylar hakkında valilikten açıklama geldi

Kayseri’nin Danışmentgazi ilçesindeki tecavüz ve taciz olayları sonrası bölgede ortalık karıştı. Halk sokağa çıkarak yaşanan olaylara tepki gösterdi. Peki Kayseri Suriye olayı nedir, devam ediyor mu? İşte detaylar…

01.07.2024-12:18 - (Son Güncelleme: 01.07.2024-12:18) Kayseri Suriye olayı nedir, devam ediyor mu? Kayseri’deki olaylar hakkında valilikten açıklama geldi

Kayseri’nin Danışmentgazi ilçesinde küçük bir kız çocuğuna taciz edildiği iddiası sonrasında bölge halkı sokağa inerek tepki gösterdi. Yaşanan olaylarda çok sayıda araç ters çevrilirken çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi. Peki Kayseri Suriye olayı Nedir, devam ediyor mu?

Kayseri Suriye olayı nedir, devam ediyor mu?

Kayseri'nin Danışmentgazi ilçesinde akşam saatlerinde yaşanan taciz olayı, şehirde büyük bir gerginliğe yol açtı. Suriye uyruklu bir kişinin küçük bir çocuğa yönelik taciz iddiası üzerine halk, olayın yaşandığı bölgeye toplandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, halkın tepkisinin araçların ters çevrilmesi ve bazı yangınlarla şiddetlendiği görülüyor.

Kayseri Suriye olayı nedir, devam ediyor mu? Kayseri’deki olaylar hakkında valilikten açıklama geldi

Polis ve jandarma ekipleri olay yerine yönlendirildi ve güvenlik önlemleri artırıldı. Kayseri Valiliği ise konuya ilişkin olarak resmi bir açıklama yaparak, şahsın gözaltına alındığını ve çocuğun emniyet birimleri tarafından koruma altına alındığını duyurdu. Valilik, vatandaşların sükunet içinde olmaları ve resmi makamların açıklamaları dışında herhangi bir eylemde bulunmamaları çağrısında bulundu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal