Kayıp Narin'den Son Dakika: Mezarlıkta Arama Yapıldı! Özel Ekip Kayıp 12 Dakikayı Araştırıyor!

Diyarbakır'da 15 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor. Narin'in en son görüldüğü andan amca Güran'ın köyden ayrılması arasındaki 12 dakikada neler yaşandığı araştırılıyor. Öte yandan bugün yer altı cihazlarıyla mezarlarda aramalar yapıldı.

05.09.2024-11:48 - (Son Güncelleme: 05.09.2024-11:48) Kayıp Narin'den Son Dakika: Mezarlıkta Arama Yapıldı! Özel Ekip Kayıp 12 Dakikayı Araştırıyor!

Diyarbakır'ın Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı araştırma çalışmaları 15. günde devam ediyor.

Evden ayrıldıktan sonra kuzenleri ve arkadaşlarıyla görülen Narin'den bir daha haber alınamadı. 

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ekipler, küçük kızın son görüldüğü yerden itibaren yaptıkları çalışmalarda küçük kız bulunamadı.

Amca Tutuklanmıştı

Süren soruşturma kapsamında, köy muhtarı ve Narin'in amcası Salim Güran tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.


Narin En Son Arkadaşıyla Görüştü

Kayıp Narin'i bulmak için yürütülen çalışmalar kapsamında, jandarma tutanağına göre, Narin'in arkadaşı ile saat 18.47'de görüştüğü tespit edildi. İncelenen kamera kayıtlarında küçük kızın kadraj dışında olduğu fakat arkadaşının kameraya göründüğü bildirildi.

Aile ve akrabaları 15.15 - 19.30 sıralarında kızdan haber almadıklarını, hiçbir şekilde Narin'i görmediklerini bildirdi.

Jandarma Kayıp 12 Dakikayı Araştırıyor

Tutuklu amca Salim Güran'ın kendi kullandığı araçla saat 18.59'da evlerinin olduğu bölgeden ayrılarak okulun önünden geçtiği tespit edildi.

 Narin'in arkadaşı ile en son görüldüğü 18.47'den amcanın köyden ayrıldığı 18.59 saatleri arasında 12 dakikada nelerin yaşandığı ise araştırılıyor. Ankara'dan gelen profesyonel özel ekip ve jandarma ekipleri 12 dakikalık zaman diliminde nelerin yaşandığını araştırıyor.

Mezarlıkların Altı Arandı

8 yaşındaki Narin'in kaybolduğu Tavşantepe Mahallesi'nde bugün ilk kez yer altı görüntüleme cihazlarıyla arama yapıldı. 

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan aramada köydeki mezarlar arandı. 2 saat boyunca süren aramalarda, Narin'e ait hiçbir şey bulunamadı. 


Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal