Kayıp Narin öldü mü, abisi mi öldürdü? Kayıp Narin’e ne oldu, bulundu mu? Kayıp Narin son dakika

Türkiye’de milyonların günlerdir takip ettiği kayıp Narin Güran’ı arama çalışmaları, binlerce kişiyle sürüyor. Olay hakkındaki soruşturma devam ederken vatandaşlar Kayıp Narin son dakika, Kayıp Narin bulundumu, Kayıp Narin abisi, Kayıp Narin öldü mü gibi sorgulamalar sürüyor. İşte Kayıp Narin son dakika gelişmeleri…

29.08.2024-16:51 - (Son Güncelleme: 29.08.2024-16:51) Kayıp Narin öldü mü, abisi mi öldürdü? Kayıp Narin’e ne oldu, bulundu mu? Kayıp Narin son dakika

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaklaşık 9 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın bulunması için ekipler ve gönüllü vatandaşlar tarafından yoğun bir arama çalışması yürütülüyor. Türkiye’nin gündeminin üst basamaklarında yer alan Narin Güran olayı hakkında son dakika bilgilerine ulaşmak isteyen kişiler arama motorlarına yönelerek Kayıp Narin son dakika, Kayıp Narin olayı, Kayıp Narin ne oldu, Kayıp Narin öldü mü, Kayıp Narin abisi terimlerini sorguluyor. 

Kayıp Narin bulundu mu?

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 9. gününde devam ediyor. Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin'in bulunabilmesi için geniş çaplı bir arama ve soruşturma süreci yürütülüyor.

Arama çalışmalarına İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden itfaiye ekipleri katılıyor. Gönüllülerin de desteğiyle bugüne kadar 1710 personel arama çalışmalarına katıldı. Ekipler, mahallenin çevresindeki kayalıklar, dere ve sazlık alanları, tarlalar, boş evler ve samanlıklar gibi çeşitli yerleri titizlikle aradı. Eğertutmaz Deresi'nde başlatılan arama çalışmaları da devam ederken, bulunan bir terliğin Narin'e ait olmadığı belirlendi.

Kayıp Narin öldü mü, abisi mi öldürdü? Kayıp Narin’e ne oldu, bulundu mu? Kayıp Narin son dakika

Kayıp Narin öldü mü, abisi mi öldürdü?

Soruşturma kapsamında, Narin'in ağabeyi E.G. (18) gözaltına alındı. Ağabeyin kolunda tespit edilen ısırık izine İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda DNA testi yapıldı ancak kesin bir bulguya ulaşılamadı. Soruşturma titizlikle sürdürülürken, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, çalışmalarda önemli delillere ulaşıldığını ve çemberin daraldığını belirtti. Yıldırım, Narin'e sağ salim ulaşmayı ümit ettiklerini ifade etti.

Bakan Tunç’tan açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü ve bir kişinin gözaltında olduğunu açıkladı. Bakan Tunç, Narin'in bir an önce sağ salim bulunması temennisinde bulundu.

Arama ve soruşturma çalışmaları titizlikle sürdürülürken, Narin'in sağ salim bulunması için tüm imkanlar seferber ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal