Kayıp Narin Nerede? İhbar Üzerine Çalışma Başlatıldı! Derede Arama Yapılıyor!

21 Ağustos'ta Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor. Kaybın 17'nci gününde gelen ihbar üzerine derede çalışmalar başlatıldı.

07.09.2024-12:16 - (Son Güncelleme: 07.09.2024-12:16) Kayıp Narin Nerede? İhbar Üzerine Çalışma Başlatıldı! Derede Arama Yapılıyor!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor.

İhbar Geldi, Derede Çalışmalar Başladı

Kayıp kızı bulmak için köyü arayan ekiplere yeni bir ihbar geldi. Ekipler, ihbar üzerine Eğertutmaz Deresi'nde çalışmaya başladı.

Ellerindeki çubuklarla derenin dibinde ve dere yatağında inceleme yapan 5 dalgıcın çalışması devam ediyor. Arama çalışmalarında iz köpekleri de ekiplere eşlik ediyor.

Narin'i Arayan Ekip 2'ye Ayrıldı

21 Ağustos günü kaybolan küçük Narin'i arama çalışmalarında ekipler ikiye ayrıldı. Bir ekip küçük kızın kaybolduğu saat 15.15 öncesini, bir diğer grup ise sonrasını araştırıyor. Detaylı araştırma yapan ekipler küçük kızın 21 Ağustos günü neler yaptığını ve nereye gittiğini saat saat inceliyor.

Mezarlık Aranmıştı

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında mahallede bulunan mezarlıkta yer altı görüntüleme cihazıyla arama yapılmıştı. 

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal