Kavak Yelleri Nerede Çekildi?

Kavak Yelleri, dizi 31 Mayıs 2007’ de başlayarak dört sene sürmüştür. 30 Ağustos 2011 tarihinde de sona erdiğini söyleyebiliriz.

03.07.2020-14:42 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-14:37) Kavak Yelleri Nerede Çekildi?

Yönetmenliğini Taner Elhan, Jale İncekol ve Kerem Çakıroğlu yapmıştır. Başrol oyuncuları İbrahim Kendirci, Dağhan Külekeç Pelin Karahan, Aslı Enver gibi isimlerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Sarp Apak, Ceren Moray ve Lale Mansur gençlik dizisinin önemli oyuncularından biridir.

Dizinin yapımcılığı yapan kişi ise Timur Savcı, senaristliğini yapanlar ise Pınar Ordu, Nükhet Bıçakçı, Gökhan Horzum olarak dikkat çekmektedir. İlerleyen dönemlerde Aslı’nın karşısına Güven adında farklı biri çıkacaktır. Onunla nişanlanmaya karar vermiştir. Ancak bu sırada yıllardır olmayan eski sevdiği Efe çıkar. Artık çok zor durumda kalmış, büyük bir hastalığa yakalanmıştır. Ameliyata girmesi gerekmektedir. Ancak hastaneye gelemeden kalbi durarak hayata veda etmek zorunda kalır.

Aslı Efe’den sonra büyük bir üzüntüye kapılmıştır. Ancak Efe’den olan çocuğu ona güç ve destek vermektedir. Artık hayatına adını verdiği Efe ile devam edecektir. Aynı zamanda Güven rolündeki Sarp Apak, Öykü adındaki bir kıza aşık olmuştur. Birlikte bulundukları ortamdan uzaklaşarak uzun bir seyahate çıkarlar. Diğer arkadaşlarından Deniz ve Mine mutlu bir hayat sürmektedir. Kızları Derya ile yaşarlar.

Bu hikayede mutsuz olan Aslı karakteri olmuştur. Her şeye rağmen yılmamış, sevdiği adamdan miras kalan oğluna sahip çıkmıştır.

Kavak Yelleri Dizisinin Konusu

Kavak Yelleri dizisinin konusu, Ege bölgesinde yaşayan dört yakın arkadaşın yaşadığı olay ve ilişkileri konu almaktadır.

Deniz kendi ailesinden yıllar önce ayrılmış, hayatını kurmaya çalışan biridir.

Ekonomik zorluklar sebebiyle  okul hayatını devam ettirmeye çalışan Aslı karakteri dikkat çekmektedir. Aslı sağlam, ayakları yere basan, inançları olan bir kadındır.

Efe ise diğerlerinin aksine daha rahat ve umursamaz bir havada dolaşan kişidir. Acılarını gülerek kapatmaya çalışmaktadır.  Dört arkadaşın yaşadığı maddi zorluklar, aile ve aşk hayatı ortaya koyulur. Dizide bu üç gencin bulunduğu arabanın denize düşmesiyle beraber büyük bir panik yaşanır. Ancak hepsi arabadan çıkarılmıştır. Evlenecekleri sırada ortadan kaybolan Efe ile Aslı bu yoldan vazgeçme kararı alırlar.

Kavak Yelleri Dizisi Nerede Çekildi?

Kavak Yelleri dizisi nerede çekildi: En çok izlenen gençlik ve dram dizilerinden biridir. Bu dizi sezonun ilk başlarında İzmir’in Seferihisar ve Urla ilçelerinde geçmiştir. Gençlik dönemleri, arkadaşlıkları, aileleriyle ilişkileri burada yaşanmıştır. Bölge olarak Ege’de yaşananlar anlatılmıştır. Buradaki  taş evler, Urla’nın sıcak havası son derece dikkat çekicidir.

Mine, Efe, Aslı, Deniz’in üniversite için başka bir yere gidecektir. Üniversite hayatında yaşananlar ise İstanbul semtlerinde çekilmiştir. Boğaz ve çeşitli mekanlarda geçen dizi insanlar arasında popüler bir hale gelmiştir. Aynı zamanda bazı çekimler İzmir’in Seferihisar ilçesine bağlı olan bir mahallesi Sığacık’ta geçmektedir. Birçok semt değişmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal