Kastamonu'da Trajik Olay: Polis Memuru Eşini Vurdu

Kastamonu'da bir polis memuru, eşini tabancayla vurarak hayatına son verdi. Olay sonrası polis memuru teslim oldu.

15.10.2024-22:14 - (Son Güncelleme: 15.10.2024-22:14) Kastamonu'da Trajik Olay: Polis Memuru Eşini Vurdu

Kastamonu'da Üzücü Bir Olay Gerçekleşti

Kastamonu'da bir polis memurunun eşiyle yaşadığı tartışma sonucu yaşanan trajik olay, güvenlik güçleri ve kamuoyunu derinden sarstı.

Tartışmanın Ardından Gelen Bedel

Olay, Kastamonu Emniyet Müdürlüğünde görevli E.T. ile eşi Burçin Sevgi T. arasında, Saraçlar Mahallesi'ndeki konutlarında gerçekleşti. Bilinmeyen bir nedenle tartışmaya tutuşan çift, apansız bir şekilde trajik bir duruma sürüklendi.

Eşini Vurduktan Sonra İhbar Etti

Yaşanan tartışmanın ardından, E.T. beylik tabancasıyla eşine ateş açtı. Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak eşini vurduğunu bildiren polis memuru, sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle, Burçin Sevgi T.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Cesedi Morgda Bekliyor

Talihsiz kadının cesedi, yapılacak otopsi işlemleri için Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından E.T.'nin, kullandığı tabancayla birlikte emniyete teslim olduğu bildirildi.

Ailenin Yaşadığı Zor Süreç

Bu trajik olayın ardından çiftin 3 yaşında bir kızının olduğu öğrenildi. Aile dostları ve yakınları, yaşanan bu acı olay karşısında büyük bir üzüntü içerisine girdi.

Kastamonu'da polis memuru, tartıştığı eşini tabancayla vurarak öldürdü. Burçin Sevgi T'nin cesedi...

Kastamonu'da polis memuru, tartıştığı eşini tabancayla vurarak öldürdü. Burçin Sevgi T'nin cesedi, otopsi için Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal