Kastamonu'da Silahlı Saldırı Sonrası Bıçaklı İntikam

Kastamonu'da bir kişinin silahla yaralanmasının ardından intikam amaçlı bıçaklama olayı yaşandı. İki yaralı hastaneye kaldırıldı.

17.10.2024-14:19 - (Son Güncelleme: 17.10.2024-14:19) Kastamonu'da Silahlı Saldırı Sonrası Bıçaklı İntikam

Kastamonu'da Silahlı Yaralama ve Bıçaklama Olayı

Kastamonu'nun Aktekke Mahallesi'nde, M.Ç. ile Z.Y. arasında çıkan tartışma silahlı bir kavgaya dönüştü. Olayın ayrıntıları, M.Ç.'nin yanındaki tabancayla Z.Y.'ye ateş açarak yaralaması şeklinde gelişti.

İntikam Alevleri

Olay sonrası Z.Y.'nin yakınlarından E.Y., durumu öğrenir öğrenmez intikam almak için harekete geçti. M.Ç.'nin babasının oturduğu Uzun Sokak'taki kıraathaneye giden E.Y., M.Ç.'yi bıçakla yaraladı.

Ambulansla Hastaneye Kaldırıldılar

Yaralanan Z.Y. ve M.Ç. acil yardım ekipleri tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki tarafın da yaralanması ve olayın büyümesi üzerine, şüpheli M.Ç. ve E.Y. polis tarafından gözaltına alındı.

Polis İnceleme Başlattı

Olayla ilgili soruşturma sürerken, güvenlik güçleri her iki tarafın da geçmişini inceliyor. Kentteki yerel halk, yaşanan bu olayın şokunu yaşıyor.

Kastamonu'da çıkan tartışma sonrası tabancayla vurulan kişinin yakınları, zanlının babasını...

Kastamonu'da çıkan tartışma sonrası tabancayla vurulan kişinin yakınları, zanlının babasını bıçakla yaraladı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal