Kastamonu'da Polis Memuru Eşini Öldürdü: Cenaze Ankara'da Toprağa Verildi

Kastamonu'da bir polis memuru eşi Burçin Sevgi T.'yi öldürdü, cenazesi Ankara'da defnedildi.

16.10.2024-17:40 - (Son Güncelleme: 16.10.2024-17:40) Kastamonu'da Polis Memuru Eşini Öldürdü: Cenaze Ankara'da Toprağa Verildi

Kastamonu'da Trajik Olay

Kastamonu'da bir polis memuru tarafından eşi vurulan Burçin Sevgi T., hayatını kaybetti. Olay, Saraçlar Mahallesi'nde gerçekleşti.

Cenaze Töreni Ankara'da Gerçekleştirildi

Burçin Sevgi T. için gerçekleştirilen cenaze namazı, Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi'nde ikindi vakti kılındı. Genç kadının cenazesi, aile üyeleri ve yakınlarının katılımıyla saygıyla uğurlandı.

Olayın Detayları

Dün, Burçin Sevgi T. ile eşi E.T. arasında yaşanan tartışma, korkunç bir sona yol açtı. Tartışmanın ardından E.T., beylik tabancasıyla eşine ateş açarak olay yerinde Burçin Sevgi T.'nin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Çocuk annesi olan genç kadının ölüm haberi, ailesine ve sevenlerine büyük bir üzüntü yarattı.

Burçin Sevgi T.'nin cenazesi, namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu acı olay, toplumda şiddet ve kadına yönelik saldırılar konusundaki kaygıları bir kez daha gündeme getirdi.

Kastamonu'da polis memuru eşi tarafından tabancayla öldürülen Burçin Sevgi T, Ankara'da, Karşıyaka...

Kastamonu'da polis memuru eşi tarafından tabancayla öldürülen Burçin Sevgi T, Ankara'da, Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Burçin Sevgi T. için Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazına ailesi ve yakınları katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal