Kassam Tugayları Tuzağı Ortaya Çıkardı: Çok Sayıda Kişi Hayatını Kaybetti

Hamas Hareketi'nin silahlı kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde İsrail ordusundan bir grup askeri tuzağa düşürdüklerini açıkladı. Kassam Tugayları, bu operasyon sonucunda çok sayıda askerin öldüğünü ve yaralandığını bildirdi.

20.07.2024-14:01 - (Son Güncelleme: 20.07.2024-14:01) Kassam Tugayları Tuzağı Ortaya Çıkardı: Çok Sayıda Kişi Hayatını Kaybetti

Kassam, Telegram hesabından yaptığı açıklamada, "Kassam Mücahitleri, piyade erlerinden oluşan bir grup İsrail askerini daha önce mayınlanmış bir tünelin ağzında tuzağa düşürerek onların bir kısmını öldürdü, bir kısmını da yaraladı." ifadelerine yer verdi. Operasyonun Refah kentinin batısındaki Tel es-Sultan Mahallesi'nde gerçekleştirildiği belirtildi.

İsrail'den Yanıt Gelmedi

Kassam'ın bu açıklamasına karşı İsrail tarafından henüz bir yorum yapılmadı. İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde Filistinli silahlı direniş gruplarıyla girdiği silahlı çatışmalara dair ayrıntılı bilgi vermekten kaçınırken, kendi saflarındaki ölü ve yaralı sayılarını vermekle yetiniyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal