Kars'ın Sarıkamış İlçesinde Bahar Canlanması

Kars'ta havanın ısınmasıyla doğa canlandı. Mavi kelebekler ve sincaplar gözler önüne seriliyor.

06.10.2024-13:17 - (Son Güncelleme: 06.10.2024-13:17) Kars'ın Sarıkamış İlçesinde Bahar Canlanması

Kars'ta Bahar Coşkusu

Türkiye'nin en yüksek yerleşim yerlerinden biri olan Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, hava sıcaklıklarının artmasıyla doğanın canlanması gözlemleniyor. Sarıçam ormanlarıyla çevrili bu güzel ilçede, gündüzleri hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşması, doğanın yeniden hayat bulmasına sebep oldu.

Mavi Kelebeklerin Görkemi

Sonbaharda daha sık görülen mavi kelebekler, fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı haline geldi. Doğa fotoğrafçısı Gürsoy Solmaz, AA muhabirine verdiği röportajda, doğanın güzelliklerini kayıt altına almaya çalıştıklarını ifade etti. Solmaz, mavi kelebeklerin, eskimiş deve dikenleri ve karşısındaki ormanın yeşillikleri ile bir araya gelerek nefes kesici bir manzara sunduğunu belirtti.

Doğanın Diğer Güzellikleri

Soğuk kış günlerinin ardından, havanın ısınmasını fırsat bilen sincaplar ağaç dallarında neşeyle dolanırken, yeşilbaş ördekler derelerde yüzmenin keyfini çıkardı. Doğa, bu dönemde tüm canlılarıyla birlikte yeniden canlanmanın tadını çıkarıyor.

Türkiye'nin en yüksek yerleşim yerlerinden Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, hava sıcaklığının...

Türkiye'nin en yüksek yerleşim yerlerinden Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, hava sıcaklığının artmasıyla doğa yeniden canlandı. Özellikle sonbaharda daha çok görünen mavi kelebekler ise fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal