KARDEMİR'den Günlük 72 Döküm Rekoru

KARDEMİR, günlük 72 döküm gerçekleştirerek çelik üretiminde yeni bir rekora imza attı.

04.10.2024-17:50 - (Son Güncelleme: 04.10.2024-17:50) KARDEMİR'den Günlük 72 Döküm Rekoru

KARDEMİR Rekor Döküm Üretimiyle Ön Planda

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), çelikhane tesislerinde 120 ton kapasiteli konverterlerle gerçekleştirdiği 72 döküm ile yeni bir rekora imza attı.

Başarı Sürecinin Temelleri

Fabrikanın resmi açıklamasında, bu başarının bilgi birikimi ve çalışanların özverisi ile elde edildiği, Türkiye sanayisine katkı sağlama kararlılığını bir kez daha perçinlediği belirtildi. Açıklamada, "Bu başarı, ek yatırım yapmaksızın yıllık 3 milyon ton sıvı çelik üretimi hedefimize doğru emin adımlarla ilerlediğimizin somut göstergesidir" denildi.

Çalışanlara Teşekkür

Günlük döküm sayısındaki rekorun elde edilmesinde emeği geçen yöneticilere, mühendisler ve tüm çalışanlara teşekkür edildi. Açıklama, "KARDEMİR olarak Türkiye’nin çelik sektörüne katkılarımızı artırarak sürdüreceğimizin ve ülkemizi en ileri noktalara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizin altını çiziyoruz" ifadelerini içerdi.

KARDEMİR'in Tarihçesi ve Hedefleri

1937 yılında kurulan Türkiye'nin ilk demir çelik fabrikası olan KARDEMİR, sanayileşme sürecindeki önemini koruyarak yurt içi ve yurt dışı pazarlara kaliteli çelik sunmaya devam etmektedir. Teknolojik yatırımlar ve genişleyen üretim kapasitesi ile Türk çelik sektörünün gelişimine katkı sağlamaya devam etmektedir.

KARDEMİR, yerli ve milli üretim stratejileriyle sektör bağımsızlığını ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu benimseyerek küresel güç olma hedefine emin adımlarla ilerlemektedir.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) çelikhane tesislerinde 120 tonluk konverterlerle...

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) çelikhane tesislerinde 120 tonluk konverterlerle günlük 72 döküm gerçekleştirilerek yeni bir rekora imza atıldı. KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir (sağda) fabrikayı gezdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal